Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek nem veszik észre...

A fideszesek nem veszik észre hogy mennyire álszent hazug a fidesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azon gondolkoztam hogy a fideszesek nem látják a fidesz álszentségét?

"Gyermekvédelem"

Kaleta pedofílt kimentették meg ott volt az a pedofílatya is meg akinek Novák Katalin kegyelmet adott. Szóval milyen gyermekvédelem?

"LMBTQ-t megállítja"

A fidesz alatt lett ekkora a pride arról nem beszélve hogy Szájer és a többival mi is van?

"Hazafi nemzeti"

Annyira hazafi meg nemzeti hogy a magyar gazdaságot leépítette és a jó magyar termő földeket veszni hagyja

"Baloldali propaganda"

Mielőtt még valaki ezt írná nekem jelezném hogy Mi Hazánkos vagyok... ÉBREDJETEK MÁR!

okt. 26. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Pf mihazánk károsult, aki hülyébb mint 1 fideszes
okt. 26. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogják fel a helyzet súlyát!

Találkoztál már értelmes Fideszessel?

Naugye.

okt. 26. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Hány pedofil meg homokos botránya volt a MHM-nek?

okt. 26. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
A fideszesek sajnos egy alternatív valóságban élnek, amelyet részint a propaganda, részint ők maguk alakítottak ki az önmaguk számára. Ebben a világban könnyű élni, hiszen valaki mindig megmondja nekik, hogy mit tegyenek, mit gondoljanak, miben higgyenek. Az általad fölsorolt botrányokat pedig szimplán kitörlik az emlékezetükből. Érdemes és érdekes megnézni a 21 Kutatóintézet felmérését, és most nem a pártok támogatottságára gondolok, hiszen az hibahatáron belül van, hanem arra, hogy milyen iskolázottságú emberek támogatják ezt meg ezt a pártot. Nem meglepő, hogy a 8 általánossal rendelkező személyek nagy része a Fideszt, a diplomások jelentős századja pedig a Tiszát támogatja.
okt. 26. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Hány pedofil meg homokos botránya volt a MHM-nek?"

Kutyapártnak mennyi volt?

okt. 26. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Itt a kérdés az volt, hogy akik szerint az MHM rosszabb a fidesznél, azok szerint mennyi pedofil botrányuk volt?

okt. 26. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6# nekem se volt 1 se. Én is jobb lennék mint a fidesz? Mert az érvelésed alapján igen.
okt. 26. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, jobb.

okt. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!