Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik 26-ban kormányváltást...

Akik 26-ban kormányváltást várnak és szeretnének, mit szólnak az alábbi adatokhoz?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 25. 06:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A lemaradt 2 évvel ezelőtt, az Összefogás, nagyobb előnyből sem tudott kormányt alakitani.
okt. 25. 07:35
 12/24 A kérdező kommentje:

6, félreértesz, én nem vagyok 0rbán fan, számomra a rendszer és maga a személy is, egy erkölcsi förtély, emberi nulla.

Én nem akarom, hogy a rendszer maradjon, csak tisztában vagyok a realitásokkal és 15 év alatt, még senkinek sem sikerült bebizonyitania, hogy nincs igazam.

okt. 25. 07:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez az 1000 főt megkérdeztek eredmény, csak sosem írják, ki volt az az 1000 fő...:D

Az fix, hogy nem egy program választotta ki Magyarország lakosságából, random számok alapján.

okt. 25. 08:01
 14/24 A kérdező kommentje:
Engem sem kérdezett meg, még soha senki, semmiről.
okt. 25. 08:11
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem érted meg hogy a Gyurcsányos összefogásod semmit sem ért?

Sokan egyszerűen nem akartak a bukott Gyurcsányra, a parizeres Jakab Péterre, Donáth Annácskára stb. lejáratott politikusokra szavazni.

Sok ellenzéki inkább nem is szavazott. A Fideszeseket meg pláne nem tudták átcsábítani. Mivel mindig azt mondták hogy mindent másképp akarnak csinálni mint a Fidesz.

okt. 25. 08:36
 16/24 A kérdező kommentje:

Ezt a 2 évvel ezelőtti énem egészen biztosan nem értette, de ugyanúgy nem értette a felmérésekben résztvettek többsége. Bárcsak 2 évvel ezelőtt is élt volna valaki, aki ezt látja és el tudta volna igy magyarázni.

Annyival jobb lenne ma.

okt. 25. 08:38
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

Az nem lényeg hogy mit nem értesz.

A lényeg tehát hogy a régebbi ellenzéki (megélhetési) politikusok mennek a fenébe, kiesnek a parlamentből is 2026-ban. Magyar Péter Eközben olyan nagy ellenzéki pártot épít amiben teljesen új emberek lesznek. Ugye hogy jobban hangzik?

okt. 25. 09:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Ha nem lényeg, hogy mit nem értek, akkor miért lényeg, hogy minek hangzik?

Én nem látok mást, csak megvezetett, átvert embereket.

okt. 25. 09:18
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

Nincsenek átvert emberek.

2022-ben volt egy működőképtelen ellenzéki összefogás.

Most viszont új ellenzéki erő van ami erősebben tud harcolni a Fidesz ellen.

okt. 25. 09:53
 20/24 A kérdező kommentje:
22-ben, egy fölényesen vezető összefogás volt, ami azt bizonyitja, hogy nem lehet rendszertváltani, de átvert emberek, azok vannak.
okt. 25. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!