Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter valóban áruló?

Magyar Péter valóban áruló?

Figyelt kérdés
Gyurcsány Ferenc egy augusztus eleji interjújában jelentette ki. Azóta DK viszont erősen visszaesett.

okt. 25. 02:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
#8 Hogy lehet valakit úgy kidobni, hogy megvan az összes állami állása, amikből saját maga mond fel? Ha a válása miatt dobták, akkor hogyhogy a válása után lett a Volán igazgatósági tagjának kinevezve?
okt. 25. 08:49
 12/20 BécsiFehér ***** válasza:

#8: "Milyen érdekes, hogy csak akkor nyílt fel a szeme, amikor kivették a segge alól a fideszes állásokat."

Valaki, egy Marx nevű, valamikor azt mondta: "A lét határozza meg a tudatot."

Dialektika, ellentétek párharca mond valamit?

okt. 25. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Csak egy politikai szajha aki élvezi a szereplést, ne várjon tőle senki megváltást.
okt. 25. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Pártszimpátiát váltani nem árulás, a munkahelyváltás sem az. Még egy házasságból is ki lehet lépni, az sem árulás. Ezek teljesen természetes dolgok, alapvető jogok. Max. az nevezi árulásnak, akinek ez nem tetszik, de az meg már egyéni szubjektív vélemény csupán.
okt. 25. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Az ember csak akkor veszi észre miben volt, ha már kilépett onnan. Amíg ő maga is szereplő, nem látja tisztán a folyamatot. Ugye, amikor kilépünk egy párkapcsolatból vagy egy szörnyű munkahelyről, akkor esik le hol voltunk, miben vettünk részt.
okt. 25. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
#5 Nem arról volt szó, hogy "hazaáruló". Ezt még Gyurcsány sem mondta, csak azt, hogy áruló. A pártját árulta el, nem a hazáját. Ezt viszont Gyurcsány is megtette, már nem is egyszer.
okt. 25. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Sok mindenre számítottam, de hogy egy nyári hangulatú októberi napon valaki Marx-idézettel fogja magyarázni Magyar Péter 360 fokos fordulását, na, erre nem.

De hadd kérdezzek én is valamit: neked az elmúlt 14 év rémlik? Rémlik, hogy Magyar Péter - aki elmondása szerint MINDIG IS ellenzéki volt -, karba tett kézzel nézte, ahogy a haverjai, komája, főnöke, két kézzel bomlasztják és rabolják ki az országot, és nem szól egy szót sem? Rémlik, hogy a MINDIG IS ellenzéki Magyar Péter milyen fennkölt, dicsőítő szavakkal illette az Orbán-kormányt? Rémlik, hogy a MINDIG IS ellenzéki Magyar Péter Rogán Antallal együtt érintett korrupciós ügyekben? Rémlik, hogy a MINDIG IS ellenzéki Magyar Péter Orbán Viktornak dolgozott Brüsszelben? Esetleg az rémlik, hogy oroszpárti álláspontot képviselt az EU-ban? És az rémlik, hogy migrációügyben milyen álláspontot foglalt nemrégiben? Az esetleg rémlik, hogy minden ígéretének az ellenkezőjét csinálta meg?

okt. 25. 20:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is dolgoztam egy cégnél kemény meló volt dolgoztam mint az állat ennek ellenére elküldtek. aztán nem könnyen de találtam egy másik állást és akkor jöttem rá hogy ez az új munkahelyem mennyivel jobb mint a régi, ezért már örülök neki hogy elküldtek ha nem küldenek el még mindig ott dolgoznék és sok munkával kevesebbet keresnék mint a mostani munkahelyemen.

Valóban igaz az a megálapítás hogy ha benne van az ember egy dologban nem mindig látja át a dolgokat rendesen, majd csak akkor ha eljön onnan.

okt. 25. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:
30%
A kérdésre a válasz: IGEN
okt. 26. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát remélem is hogy áruló, különben szarra sem megyünk vele.
okt. 26. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!