Miért szavazzak Magyar Péterre és a Tisza pártra 2026-ban?
Figyelt kérdés
Miből lehet tisztán látni, hogy nem a Fidesz szatelitje?okt. 24. 19:08
11/32 anonim válasza:
Azért szavazz a Tiszára, vagy bármely másikra, hogy esély legyen a változásra.
Garancia nincs rá, de az esély eleve jobb, mint a sz.r változatlanságának bizonyossága.
Márpedig a hazug tolvaj fidesszel semmi nem változik, csak pár bankszámla hízik. (Meg a főni)
12/32 anonim válasza:
Az nem működik mert a TEK elvisz és elítéltet a fidesz az államrend megdöntésére tett kísérlet miatt
13/32 anonim válasza:
Arra szavazol akire akarsz, hogy mit lehet látni, azt mindenképp hogy közmédia nagyon Tisza ellenes, ez már csak jelent valamit.
14/32 anonim válasza:
#10 A népharag?! Nem látom az utcára vonult tömeget és a forradalmat.
15/32 anonim válasza:
Ha szatelit pártja lenne a Fidesznek, akkor a Fideszesek miért tekintenek valós veszélyként Magyar Péter személyére és miért próbálja meg lejáratni minden nap a közmédia?
16/32 A kérdező kommentje:
#14 … Jó, azt én sem gondolom komolyan.
De aggaszt, hogy fidesz és egy potenciális fidesz 2 közt lehet majd csak választani 26ban.
okt. 24. 19:25
17/32 anonim válasza:
Így van , a közmédia továbbra is Sorost és Gyurcsányt szidná, de hát őket már meg sem említik.😉
18/32 A kérdező kommentje:
#15 Figyelj, én követem a nagy “lejáratókampányt” ami Magyar Péter ellen irányul.
Gagyi, mintha fordított pszichológiával akarnák megerősíteni az embereket abban, hogy a Tisza párt az igazság. Egy valódi lejáratókampány nem így nézne ki, hidd el. Alábecsülöd a Fideszt.
okt. 24. 19:28
20/32 A kérdező kommentje:
#19 biztos.. biztos.. vagy mégsem?
okt. 24. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!