Az emberek mennyire tartják Magyar Péter magánéleti hibáit lényegesnek?
Például:
- bulizik,
- rossz volt két párkapcsolata is,
- telefont képes a dunába dobni,
- és illetlenül igazgatja a nadrágját is.
10 - nagyon lényeges.
1 - egyáltalán nem lényeges .
Feri jó pofa részegen, én bírom a fejét :D
Szerintem ő inkább komikus, mint politikus.
- bulizik
Amikor szingli voltam, én is jártam bulizni, és én is bedobtam 1-2 felest és/vagy sört, és próbáltam hajtani a csajokat. Ez szerintem normális.
- Rossz volt két párkapcsolata is - sajnos nekem több is rossz volt. Amiket olvastam róla, hogy ordítozott a csajokal, hozzávágja a nadrágját az övvel együtt - egy rossz párkapcsolatban ilyenek sajnos előfordulnak.
- telefont képes a dunába dobni: Egy szórakozóhelyen fél méterről filmezte egy bérelt provokátor, többszöri felszólítás ellenére is. Az vesse MP-re az első követ, aki nem vette el volna a telót, és dobja a Dunába. Szerintem az, h pl. nem vágta pofán az illetőt, még az öfegyelmét dícséri.
- és illetlenül igazgatja a nadrágját is. Nab+, ezt inkább nem kommentelem. Minden férfi, akinek van valami a lába között, időnként megigazítja.
#13: "Minden férfi, akinek van valami a lába között, időnként megigazítja."
Sőt, valahova BE is igazítja.
#18: Remélem zavarok.
Közben itt is körvonalazódik egy Watergate-szerű ügy, de félő, hogy itt nem fog senki belebukni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!