Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza a bukott baloldaliak...

A Tisza a bukott baloldaliak jobboldalinak hazudott pártja?

Figyelt kérdés
Állítólag jobboldali párt és az Európai Néppárt be is fogadta köreibe, de engem nem győzött meg. Látom kik, milyen társadalmi rétegek körében népszerű és az erősen az egykori Momentum, LMP, DK szavazók. Meg nem is mondott semmi karakteres jobboldali programot, hogy maradjon az egykulcsos adó, a vallás érték és az LMBTQ meg migránsok nálunk nem menő. Amíg ezeket nem hallom tőlük, nem tekintem hitelesnek őket.

okt. 24. 08:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mondjál nekem egy megbízható piaci szereplőt ahova rá lehetett volna csatlakozni. Most az oroszokat utáljuk, holnap a lengyeleket, mert ők is megváltoztak, pedig testvérnek hittük őket, aztán a horvátokat mert ötszörösére emelték a tranzitdíjat, vagy a románokat kezdjük utálni? Ez olyan mint a széljárás. Az oroszok az üzleti életben megbízhatóak voltak, de akkor most az ukránok miatt utáljuk az oroszokat?

Nincs semmi biztosíték arra, hogy hosszú távon melyik országban lehet megbízni.

Ha Macront idézem: Milyen barát az amelyik négyszeres áron adja az energiát. - Amerikára utalt.

Vagy ott vannak az arabok, állandó feszültséggel teli a térség. Egyszerűen nincs hova csatlakozni elfogadható áron.

jan. 17. 21:53
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjál nekem egy megbízható piaci szereplőt ahova rá lehetett volna csatlakozni."

Mondj egyet, amelyik az oroszokhoz hasonlóan politikai céljai elérésére önkényesen zárogatja el a csapokat kedve szerint.

"Most az oroszokat utáljuk, holnap a lengyeleket, mert ők is megváltoztak, pedig testvérnek hittük őket"

Azért, elvtárs, mert a lengyelek nem felejtették el, hogy kik az oroszok. És aki azoknak a szekerét tolja, azokra okkal néznek szúrós szemmel. Itt nem a lengyelek változtak meg, az a helyzet... Ők most is az képviselik, mint eddig.

El kellene gondolkodni, miért nem maradtak Magyarországnak barátai ma már.

"aztán a horvátokat mert ötszörösére emelték a tranzitdíjat, vagy a románokat kezdjük utálni?"

És mi lenne, ha mondjuk többszereplős lenne a dolog? Hm? Nagyon gyenge kifogásokkal magyarázod a bizonyítványt, nagyon erőltetett... Szerintem, magadnak sem hiszed el, hogy ez felmentés lenne.

"Ez olyan mint a széljárás. Az oroszok az üzleti életben megbízhatóak voltak, de akkor most az ukránok miatt utáljuk az oroszokat?"

Nem. Az oroszok miatt utáljuk az oroszokat. Mert nemzeti identitásunk egyik alapköve október 23-a, míg nekik a vörös csillag a Kreml tetején, a sarló-kalapácsok alatt elguruló harckocsik, a Sztálin-portrékkal vonuló tömeg, és az ex-KGB-s főtiszt elnök.

Mondhatod, hogy "mér', a tatárok, mér', az osztrákok?". Oroszországgal egyáltalán nem az a baj, ami a _múltja_. Hanem az, ami a _jelene_.

jan. 18. 00:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem sikerült egy megbízható országot találnod, akkor miről beszélsz. Okoskodásod szánalmasan naív.
jan. 18. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:

Szívesen kifejteném érthetőbben, ha elmondanád, hol akadtál el a felfogóképességed korlátai okán.

Nem kötelező egyetlen piaci szereplőnek 100%-ban kiszolgáltatni magunkat.

Emellett elmondtam, hogy bármelyik jobb választás, mint Oroszroszág, ami rendszert csinál abból, hogy kedve szerint elzárogatja a csapokat, politikai zsarolásként.

jan. 18. 14:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez a baj veletek, "bármelyik jobb választás, mint Oroszroszág," csak fröcsögtök és nincs alternatívátok.
jan. 18. 15:20
 26/26 anonim ***** válasza:

De. Mondj egyet a felsoroltak közül, amelyik külpolitikai céljai érdekében kedvére zárogatja el a csapot. Na, ugye.

De egyébként elpofáztam nem egyszer elvtárs: a piac akkor működik jól, ha nem 100%-ban egyetlen szerelőre hagyatkozunk. Játszhatod a hülyét, de ezt egy utcáról berángatott ember is megértette volna már ennyi szájbarágás után.

jan. 18. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!