Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fidesz ellenzékbe kerül...

Ha a fidesz ellenzékbe kerül amire már vannak esélyek, akkor vajon radikalizálódni fog és huxit párti lesz vagy az ellentmondásai miatt előbb utóbb szét fog esni?

Figyelt kérdés
okt. 24. 07:17
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Azok után, hogy egyre több "ideológusuk" fogalmaz meg, burkoltan, vagy nyiltan EU ellenes gondolatokat és a kilépéssel kapcsolatos elképzeléseket, szerintem nem kell ellenzékbe kerülniük ehhez. Már ma is benne van a kilépésünk.
okt. 24. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Óriási gazdasági, média hatalom van a kezében.Nem irigyelném azt a kormánypártot akinek a Fidesz lenne az ellenzéke.Nem hiszem,hogy megúsznák előrehozott választás nélkül.
okt. 24. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ellenzékbe kerül. Valahogy megoldják, hogy megnyerjék a választást, akár csalással, akár erőszakkal.
okt. 24. 07:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen helyzetekre vannak antidemokratikus, kevésbé szuverén gondolataim. Ha a fidesz nem adná át a hatalmat, hogyha a tisza több szavazattal nyerne, akkor az eunak kell beavatkoznia valahogy. A párt működését egyből beszüntetni, akár a mi hazánkot is, mert egyre jobban látszik, hogy testvér párt és a szélsőségeseit azok is mozgosítjatják és ne lehessen többet ilyen pártokat alakítani. Adott a kérdés a magyar társadalom visszatud-e venni a szuverenitásából annak a célnak az érdékében, hogy szélsőjobboldali, korrupt, oligarchikus, propaganda médiák tömegeit létrehozó párt ne szülessen többet ebben az országban. Emiatt örülök, hogy az eu tagja vagyunk, több potenciált látok benne, én biztonságban érzem magam emiatt, hogy tagok vagyunk és nem tartom ördögtől valónak, ha nem csak gazdasági szövetség, hanem politikai szövetségé is alakul. Szerintem ezért kell egy erősebb, hogy ne legyen egy új Oroszország.
okt. 25. 07:24
 5/6 A kérdező kommentje:
* Szerintem ezért kell egy erősebb EU, hogy ne legyünk egy új Oroszország.
okt. 25. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
4: Az EU eddig se avatkozott be belügyekbe, ezután se fog. Se joga, se lehetősége nincs rá. Max annyit tud tenni, hogy visszatart pénzeket, de a Fideszt ez se hatja meg. Ott van a kínai hitel, vagy ha kell, teljes nyomorba taszítja az országot a hatalom megtartása érdekében. Úgyhogy felesleges az EU-ra várni, ezt itthon kell megoldani.
okt. 25. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!