Ha a 2026-os országgyűlési választáson a Tisza beéri a Fideszt, akkor Toroczkai László egyből a Fidesz segítségére siet majd és a Mi Hazánk a 7%-os táborával beáll a Fidesz mögé, megakadályozva ezzel a kormányváltást?
Milliószor elmondják ezt amit te, de eddig soha nem bizonyította senki a Fidesz kapcsolatot, sem a nácizmust.
Ellenben a sokak által dicsőített Magyar Peti bizonyítottan fideszes volt. Ha jól tudom, 14(!) évig.
Ja, értem már, szóval erről fúj a szél.
Hát itt az van tudod, hogy a Mi Hazánk az ellenzéki pártokkal szemben nem azt a "logikát" követheti, hogy minden, amit a Fidesz mond rossz. Hanem átgobdolják az érvet, és ha valóban rossznak találják, akkor szavazhatnak ellene.
Nekem az a véleményem, hogy az ellenzék nem magyarpárti, hanem Fidesz ellenes. Vagyis, ha a Fidesznek van jó ötlete, csak azért is leszavaznák, mert a Fidesz mondta.
A Mi Hazánk nyilván nem ilyen. Ők tényleg azt nézhetik, mi a jó a magyaroknak.
Illusztráció:
Tegytük fel, a Fidesz behozná, hogy a középiskolai képzés legyen 3 éves.
Mit tenne az ellenzék? Élből leszavazná. Át sem gondolná.
Miért nem?
Mert a Fidesz nekik maga az ördög, tök mindegy mit mond, utálják.
A Mi Hazánk ellenben átgondolná, hogy jó-e a Fidesz javaslata, és aszerint szavazna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!