Fidesz szavazók, vezet a Tisza egy új mérés szerint, vélemény?
Másik mérés szerint meg nem vezet.
Választási ciklus közepén vagyunk. Ez a normális helyzet, a kormányon levőknek ilyenkor legalacsonyabb a támogatottsága és most egy párt mögé beállt az összes ballib ellenzéki szavazó.
Továbbra is választást kell nyerni és nem közvélemény kutatást.
2021-ben már volt ilyen, akkor is unalmas volt ahogy a sok ellenzéki egymást szopja fel és reménykedik valamiben aminek nincs alapja.
Előbb tessék normális politikusokat kiállítani és akkor majd talán hihető lesz, hogy őket támogatja a többség.
#4 Szerintem hihető. Nézd meg milyen alacsony a mérésben a többi ellenzéki párt - már csak pártocska támogatottsága és milyen nagy azok aránya akik nem mondják meg kire szavaznának. A bizonytalanok aránya itt 28% ami nagyon magas.
A felmérés nyilván valós, a kérdés hogy kiket kérdeztek meg és mi következik belőle. Én nem szoktam tagadni a közvéleménykutatók eredményeit, azt már inkább ha olyasmit akarnak kihozni belőle egyesek ami nem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!