Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itthon miért kerül 3x-4x...

Itthon miért kerül 3x-4x többe a gyógyszer mint Hollandiában?

Figyelt kérdés

[link]

Nálunk ilyen saját márkás, olcsó gyógyszerek miért nincsenek(szerintem ugyan olyan hatásos mint a márkás)? Ugyan ezt Itthon 4000 forint körül lehet megkapni. Az aszpirinnál pedig még durvább az árkülönbség.

okt. 23. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

Erre az oldalra legalja legfanatikusabb liberálisok jönnek fel. 10 éve jövök fel, de olyanszintű agymosottságot sehol nem fogsz látni mint itt. Ha ezek elé raksz egy teniszmeccset vagy egy dokumentumfilmet a műtrágyakészítésről, ők abba is csak az orbánozást fogják belelátni.

Ja és amúgy nem vagyok fideszes, csak nekem is az agyamra megy már ez a szintű liberális agymosás.

okt. 27. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11. Kicsi vicces ez a monológ annak tükrében, hogy 14 éve mást se hallok, csak "Gyurcsányozàst", meg "elmúltnyolcév"-ezést... Ja meg néha Soros, meg Brüsszel.
nov. 23. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Pontosan hol hallasz ilyeneket?

Mert ezen az oldalon 14 éve max ezerből egy válaszoló ír ilyesmiket.

nov. 23. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Mer' a Zoo'bán ee'vette a pé'zt, azért.
nov. 23. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:

#13. Nagyon is sokan hozzák fel Gyurcsányt, Sorost, Brüsszelt napi szinten politikai beszélgetésekben...

...szinte kivétel nélkül ellenzékiek. :DDD

nov. 23. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#10. És bazmeg ezek tényleg ebben hisznek. :DD
nov. 23. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
40%

A vényre kapott egyik asztma gyógyszerem 100 valahány forint.

A Covid alatt én jártam a nagyim gyógyszeréért, vese, szív és tüdőbetegsége is volt, tizenvalahány ezret hagytam ott egy zacskó gyógyszerért. A többségre járt az állami támogatás.

De most beszélt rá a testvérem, hogy cseréljem le az orrcseppem is, az orvos ír fel neki olyat, amit fillérekért tud kiváltani.

Ha gyógyszerfüggők vagytok, az valóban nem ingyenes.

nov. 24. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!