Ha Magyarországon felfelhőzik elektronikusan a gyógyszereimet(felírják a felhőbe)Külföldön a magyar Tb számommal ki tudom váltani? (Most például Hollandiáról lenne szó)
Hollandia
Tb
Külföld
Gyógyszerek
Taj szám
Akkor ,hogy lehet megoldani azt,hogy az itteni gyógyszereimet külföldön is kiválthassam?
Hallottam valami ekártyáról
"Akkor ,hogy lehet megoldani azt,hogy az itteni gyógyszereimet külföldön is kiválthassam?"
Sehogy.
Az eu kártya erre nem vonatkozik.
Ha kint dolgozol akkor kint kéne legyen egészsegbiztosítasod és az ottani orvos írja fel a gyógyszereidet.
Még annyi,hogy itt pszhihiátriai gyógyszerekről van szó,amit a pszhihiátrián szoktak felfelhőzni
Én úgy tudom ,hogy azt csak a Pszhihiáter írhatja fel
Az egészségbiztosítás tényleg biztosított,de ez mire vonatkozik...Háziorvos???
Vagy ott külön el kell mennem egy ottani Pszhihiáterhez?
Még Magyarországon vagyok ezért kérdezem
(Haloperidol,Frontin,Akineton gyógyszerekről van szó)
Ezeket felírhatja az ottani háziorvos vagy amire az egészségbiztosítás vonatkozik?
"Az egészségbiztosítás tényleg biztosított,de ez mire vonatkozik."
Amennyiben magyar TB-d van, az külföldön csak az éltveszély-elhárításra vonatkozik/fizeti, bármi egyéb vastagon zsebbenyúlós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!