Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem tudta...

A Fidesz miért nem tudta megoldani, hogy Magyarország megkapja az EU-s forrásokat?

Figyelt kérdés
okt. 23. 13:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
8. Pedig pont napokban késelt meg a vonaton egy mongol férfi és másik külföldit.
okt. 23. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

"A Fidesz miért nem tudta megoldani, hogy Magyarország megkapja az EU-s forrásokat?"

orbán viktor miatt történt ez, orbán hőzöngött és szembe ment az EU szabájaival, ez is azt mutatja hogy ő alkalmatlan Magyarország kormányzására, arról már nem is beszélve hogy lop csal hazudik és már a pedofilia is képbe kerűlt a kormányzása során. Ideje hogy eltűnjön a politikából, jöjjön egy becsületes ember helyette. A Tisza párt már meg is előzte a fideszt (orbánt)

Hajrá Tiszapárt!

okt. 23. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:55

Ügyesen felmondod a mantrát, de a románok, szlovákok, németek, ... miért harmad annyi pénzt tudtak csak lehívni, mint az előző költségvetésnél? Miért van csomó ország ahol arányosan kevesebbet kaptak mint mi ha Orbán miatt nem jönnek a támogatások?

okt. 23. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

8-as

Meg hát sajnos nem is kedvelik a pedofílizmust, nem simogatnak pedofilokat, nem játszanak meleg kamu papokat, nem szoktak hazaárulókat támogatni ezek hiánya is probléma nem ?

okt. 23. 13:59
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Az EU-nak elege lett abból hogy a pénz jelentős része orbán haverjainál landol. Orbánnak meg kellene büntetni a NER oligarchákat és visszavenni tőlük az elsikkasztott pénzt.

De a NER oligarchák az Orbán rendszer alappillérei. Ha nem tudja etetni őket Orbán akkor vége a rendszernek. Ezért veszünk fel inkább a kínai hitelt titkosított feltételekkel.

okt. 23. 14:02
 16/26 A kérdező kommentje:
A kérdésem Magyarországra vonatkozott. Nem Romániára, Szlovákiára vagy a többi országra. Ne térjünk el a kérdés tárgyától, ha kérhetem.
okt. 23. 14:02
 17/26 anonim ***** válasza:
13%

ma 14:02

De ha más országok se kapnak EU-s pénzt akkor vajon mennyire lehet reális feltételezés az, hogy mi Orbán miatt nem kapunk?

Ennyire fogyatékosnak tetszik lenni, vagy a kérdésed csak annak szól, hogy köpködhessetek egy kicsit de a valóság már nem érdekel?

okt. 23. 14:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Mert ki miatt nem kapunk ha nem Magyarország Kormánya miatt?
okt. 23. 14:14
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:14

Én nem tudom, ezért is írtam, hogy érdekesebb és helytállóbb kérdés lenne az, hogy miért akadozik az egész EU-ban a pénzek kifizetése ahelyett, hogy úgy csinálunk mintha ez valami magyar sajátosság lenne.

(pl német gazdaság szépen földbe állt, nekik most minden pénz jól tudna jönni, mégse hívják le/ kapják meg. Vajon miért? Azt is Orbán lopná el?)

Mert azt értem, hogy ellenzéki köpködőknek, kormánypárti szabadságharcosoknak miért jó ez hogy úgy csinálunk, mintha csak mi nem kapnánk pénzeket de ez messze nem a valóság.

okt. 23. 14:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy a kérdésem Magyarországra vonatkozott és nem más országokra.
okt. 23. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!