Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány miért szeretné,...

Gyurcsány miért szeretné, hogy Magyarország ne kapja meg az egyébként nekünk jogosan járó uniós forrásokat?

Figyelt kérdés

[link]

Valóban távozhatnának már végre a közéletből

2023. ápr. 5. 14:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az origo szerkesztősége távozhatna már el, de jó messzire minden sajtóterméktől.

Kevesebb hazugság lenne.

Te is az origo szerkesztőségéhez tartozol, és propagálod őket?

2023. ápr. 5. 14:58
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Nincsenek olyanok, hogy nekünk jogosan járó források. Amúgy ugyanazért amiért Orbán is ugyanezen dolgozott ellenzékből.
2023. ápr. 5. 15:00
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, de elegem van már az ilyen kérdésekből!
2023. ápr. 5. 15:03
 4/27 A kérdező kommentje:
1-es: GyF valóban ezt mondta, hogy Brüsszellel karöltve kormányt szeretnének buktatni és ilyen módon. Vagy ezt sem úgy kell érteni? Egyszerűbb módja is van a kormánybuktatásnak, hiteles víziókkal kell előállni és akkor az emberek majd oda fognak szavazni. Egyébként nem tudom mi tiltja az origo forrásként való hivatkozását, ugyanúgy be lehet linkelni más sajtótermékek cikkeit is.
2023. ápr. 5. 15:04
 5/27 A kérdező kommentje:
3-as, nekem is elegem van GyF-ből és az ország ellen áskálódásából, de nem tudom mennyiben tud vele valaki ebben egyetérteni és hogy az ilyen partizánakciói hány plusz támogatót hoznak neki
2023. ápr. 5. 15:05
 6/27 anonim ***** válasza:
81%
MO-nak semmi sem jár "jogosan", amíg nem tartja be az Uniós szabályokat!
2023. ápr. 5. 15:06
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

Figyu! A magyar bíróság független? Majd még kérdeznék utána, ha erre felelsz.

Magyarország sokkal több pénzt kap, mint amennyit befizet. Sokkal többet.

Ha a gyereked pénzt kér tőled egy könyvre, ami jól jön a tanulásra, de fagyira költi, aztán megint adsz neki valami okos céllal, abból csokit vesz, harmadjára nem fogod számon kérni?

Az Unió is ezt teszi a pénzek egy részével. Garanciát vár arra, hogy nem a haverok fognak gazdagodni belőle.

2023. ápr. 5. 15:11
 8/27 A kérdező kommentje:

7-es, igen, független. Befolyásolások, nyomásgyakorlások nyilván történnek. Ha nem így lenne, nem lennénk jogállam.

6-os: konkrétan milyen uniós szabályokat nem tartunk be, és csak mi nem tartjuk be, mindenki más maradéktalanul?

2023. ápr. 5. 15:14
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj hogy azok a pénzek valóban jogosan járnak nekünk(magyar embereknek) de mivel az elmult évtized arról szólt hogy lopja ela fidesz ezt a pénzt ami a magyar embereknek járna,igy az a helyzet hogy az EU nem hajlandó tovább pénzelnia Orbán családot és a pártcsinovnyikjaikat az EU. adófizetói által befizetett pénzekből!
2023. ápr. 5. 15:15
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

Nos, 7-es vagyok.

Akkor hogyan lehet az, hogy a független bíróság rendre elmarasztalja a közmédiát, illetve a Fideszközeli sajtót. Pl. Origót, Tv2-t stb.

Nem egy ítéletben mondták ki, hogy hazudnak.

2023. ápr. 5. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!