21 Kutatóközpont: átvette a vezetést a Tisza Párt Mennyire reális a felmérés?
10/11
Igen ez nekem is nagyon furcsa!
Most csszne ki 0rbán mindenkivel, ha lemondana és csinálnának egy előrehozott választást :D
Az óellenzék kiesne, Magyar Péternek, meg rekordidő alatt kellene összekaparnia 100 akárhány egyéni képviselőt, ami fizikai képtelenség.
Akkora bukta lenne az országnak, most egy előre hozott választás, hogy szerintem simán megcsinálják :D
ma 10:08
De szerinted nem az lesz, hogy az utolsó pillanatban fogják csak az egyéni jelöltjeiket megnevezni?
Mert alig találni Tiszás politikustól megszólalást, csak MP van és szerintem ez így is fog maradni, mert még a végén kiderülne, hogy nem tudnak olyant mondani ami az összes szimpatizánsuknak megfelelne.
15, nekem ez az egész, annyira fura. Jön egy pali belülről, aki igazából, semmi újat nem mond azokhoz képest, amit kivülről, már milliószor elmondott, mindenki és most a fél ország tőle várja a rendszerváltást. Közben, meg egy onemanshow az egész és nem tud senki semmit a pártstruktúráról.
Tényleg, most kellene előrehozott választást művelni és, akkor ezt a demokrácia cirkuszt, végérvényesen el lehet felejteni.
Lehet teljesen reális, miközben teljesen irreleváns is egyben. Nem most hétvégén lesznek a választások, hanem masfél év múlva.
Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!