Hogyan ítéled még jobb az Élet 2024-ben mint 2004-ben?
Igen, jobb.
Csak nehezebb, hogy most 54 éves vagyok akkor meg 34 éves voltam.
jah, persze, látom a propaganda nem alszik még.
ha nektek jó a 410-es euró akkor hajrá, nekem jó mert külföldön élek és euróba kapom a normális fizetésemet.
a többit majd ti eldöntitek...
Most a nemzeti kormány alatt sokkal jobb.
2004-ben került hatalomra minden idők legkártékonyabb magyar miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc. Balliberális bűnbandája kis híján csődbevitte az országot.
Nem lehet összehasonlítani az életet, mivel 2004-ben teljesen máshogy nézett ki Magyarország demográfiája mint most 2024-ben.
Akik most 48 évesek azok 28 évesek voltak akkor. Fiatalokból meg egyre kevesebb van. Egyszerűen az ország elöregedett, befásult, az értelmes fiatalok elmentek, és én is. 3 éve már Bécsben élek, sokkal jobb itt az élet, még akkor is ha több a török (de cigányok viszont nincsenek).
Sokkal többet tudok venni a fizetesembol mint akkor és attól se kell felnem hogy nem lesz munkám.
Európán háromszor annyit keresek mint akkor, akkori árfolyamon. Ugyanazt a munkát csinálom mint akkor
Nem propaganda, ebben élek
2004-ben 2,83 millió autó volt a közutakon, 2023-ban 4,17 millió.
2004-ben 43 153 forint volt a minimálbér, ebből 177 liter benzint lehetett venni. (244 forint volt)
2023-ban 177 422 forint volt a minimálbér, ebből 300 liter benzint lehetett venni. (591 forint)
2004-ben Budapesten 280 ezer forint volt egy nm lakóingatlan átlagos ára, 0,15nm-et lehetett venni egy havi minimálbérből.
2024ben Budapesten 1,1 millió forint egy nm lakóingatlan átlagos ára, 0,16nm-et lehetett venni egy havi minimálbérből.
Ilyen apróságokról, mint hogy többen voltunk és mégis kevesebben dolgoztak már ne is beszéljünk.
Mennyi volt a fizetésetek 2004-ben és mennyi 2024-ben?
Őszintén!
Nincs több kérdésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!