Broken soul kérdése:
Olyan emberekhez szól a kérdésem, akik sikertelen öngyilkosságot követtek el. Hogyan sikerült feldolgozniuk a kiváltó problémákat? Az környezetükben lévő társas kapcsolataik ezek után hogyan alakultak? Támogatták a felépülésben?
Figyelt kérdés
aug. 18. 10:09
1/4 anonim válasza:
Nekem sehogyan. A környezetem még bántott is, apa csak annyit mondott kár hogy nem sikerült, meg bárcsak megfojtott volna miután anya megszült engem. Ma már eljutottam addig hogy többé nem próbálok ongyilkos lenni, de az önbántalmazó magatartásom megmaradt. 19L
2/4 anonim válasza:
Nem dolgoztam fel a kiváltó okokat, csak elnyomtam.
A környezetem nem tud róla. Így sehogy.
3/4 anonim válasza:
Közeli ismerős volt kétszer is csinálta,csak gyógyszerrel.
4/4 anonim válasza:
Ha valaki öngyilkos akar lenni általában olyan dolgot tud meg amin nem tud változtatni, nem hiába akarja elkövetni. Innentől adott a feldolgozás kérdésére a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!