Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesznek a vonatokra...

Miért nem tesznek a vonatokra lézerblokkolókat?

Figyelt kérdés
Úgy gyorsabbak lehetnének. Nem értem, hogy miért pont Lázár (Lézer) Jánosnak nem jut eszébe ez, pedig annyira adja magát a megoldás a vasúti közlekedés felgyorsítására.

okt. 22. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
17%

látom erre senki nem tud semmi poénosat írni, próbáltam én is de sajnos ez nem poénos, inkább botrányos már...

üdv külföldről

okt. 22. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:
A hanyatló nyugatra nem indul járat. Bicskéig van, oda viszont csak diákok mehetnek.
okt. 22. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, onnantól gyalog mentünk
okt. 23. 01:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyat kéne, hogy lézerdzsonit blokkolja egy országnyi gang. Ne mondd, hogy nem hiányzik a bajsza a bréről
okt. 23. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Autópályákat pedig szétroncsolni.
nov. 4. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:

A kórházak étkeztetésének javítására is tudnék megoldást.

Adjanak csak egy kevés áfonyalekvárt meg kenyeret. A zsírt le kell kenni a falról, rá a kenyérre, a penész pedig nemespenészként szolgálhat a mackósajthoz.

Ha a magyaroknak nem jó a jó magyaros zsíroskenyér, penészes sajttal és áfonyalekvárral, akkor nem lehet ezzel a néppel kezdeni semmit. Telhetetlenek akkor.

nov. 5. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Kösz, kihagynám azt a fajta kosztot, amit te találsz (tálalsz) ki
nov. 5. 16:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem én tálalom, hanem a fidesz.

Egy kis olvasnivaló:

[link]

nov. 5. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, eddig sem jártam sokat kórházba, azt a keveset, amit ott töltöttem, az meg normális kaja volt
nov. 6. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!