Fidesz szavazók is megkeresik a 628 ezer forintra nőtt átlagkeresetet?
Figyelt kérdés
Vagy csak a NER-es és belső maffia körökben, saját maguknak megemelt 6-12 milliós fizetések húzzák fel az átlagot?okt. 22. 11:21
11/32 anonim válasza:
Ez úgy lenne hiteles ha csatolnád a havi bér papirod. :)
12/32 anonim válasza:
11-es, Te mennyit keresel? Csatolnád a bérpapírodat is, amivel ezt igazolnád?
Én a közelében sem vagyok ennek a fizetésnek, Fidesz szavazó sem vagyok, de akik eddig a kérdésre válaszoltak és igennel, azok miért lettek lepontozva?
13/32 anonim válasza:
Nyilván ide azok válaszolnak, akik "megtehetik" napközben, és nem valami kisboltban pakolnak, vagy gyárban szerelnek össze valamit. Irodából, nagy cégeknél, főleg Budapesten pedig egyáltalán nem számít kiemelkedő fizetésnek ez az "átlagos" összeg. Nekem is több a nettóm is, pedig a családi kedvezményt nem is én veszem igénybe, hanem az asszony.
14/32 anonim válasza:
Itt mindenki 1 millió fölött keres, és ez itt már 2010 előtt is így volt. :D
15/32 anonim válasza:
14-es tedd hozzá hogy bőven nettóban :DD
17/32 anonim válasza:
16-os meg az se maradjon ki, hogy mindezt huszonéves korukban, vagy talán még 18-19 évesen :DD
19/32 anonim válasza:
#12 334 ezer nettót keresek. Ha kell csatolom.
20/32 anonim válasza:
#19 Az durva tekintve hogy írni se tudsz közérthetően. "12 324 ezer", atyaisten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!