Miért várnak programot Magyar Pétertől amikor a Fidesznek 14 évig elég volt annyi hogy "folytatjuk" meg ilyen egyszavas lózungok?
Ajjaj...a Fidesz 2010 ben elmondta, hogy mit akar, azóta folyamatosan elmondja hétfő, szerdán, pénteken,hogy mire készül, milyen intézkedéseket akar, tesz és tett. folyamatos a kormány infó, a miniszterelnök pénteken elmondja a rádióban, stb. Minek program, amikor pontosan tudjuk, hogy mit tervez és csinál a kormány??
Ellenben Magyar Péter fél éve semmit sem mond komoly dolgokat illetően, pl a migrációt illetően, az EU s támogatásokkal ( hazahozzuk 😂, tudjuk), Ukrajna támogatás, szja, ÁFA, mezőgazdaság, családtámogatási rendszer, otthonteremtési támogatás, és még sokat mondhatnék ... szóval se program, se pártszervezet, se semmi, a Tisza én vagyok, meg ugyebár a politikai celebshow, ennyi...
Ráadásul ott ül ( kellene ülnie) Manfréd Wéber seggében, gondolod, hogy ha a mentelmi jogát fenntartják, lehet önálló akarata??? NEM.
"már ne is haragudj, de annak, hogy a Fidesz elvolt eddig ezzel, mi köze van ahhoz, hogy én szavazok-e olyanra, aki nem mondja el, hogy mit fog csinálni???"
Elsősorban azoktól kérdezem akik amúgy Fideszesek és többek között ezzel kritizálják MP-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!