Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy Magyaror...

Mi az oka annak, hogy Magyarországon egyre rosszabb a közbiztonság?

Figyelt kérdés
okt. 21. 18:50
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Én is várom még mindig azt a hiteles forrást, amiből azok a számadatok származnak.
okt. 21. 19:37
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Én nem írtam számadatokat. 6-os vagyok
okt. 21. 19:40
 23/36 A kérdező kommentje:
A 6-os számú válaszod után megindokoltam, hogy miből látom ezt.
okt. 21. 19:42
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Először én is azt hittem, hogy nekem szól, de nem, a 4-esnek írtál a 7-es válaszban, adatokat ő közölt, én nem :(
okt. 21. 19:49
 25/36 A kérdező kommentje:
Az a válaszalom, hogy miből gondolom ezt, a te válaszodra is helytálló volt.
okt. 21. 19:53
 26/36 anonim ***** válasza:
44%
A pedofil is sokkal több...
okt. 21. 20:10
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Tehát erre gondolsz: "Sokkal több késeléses esetről, nők elleni erőszakról, utcai és iskolai bántalmazásról és lopásról lehet tudomást szerezni."

Ebben igazad van, rengeteg bűncselekmény történik. Csakhogy ezek tudósítások az egész világról jönnek, nemcsak Magyarországról.

Szerencsére a késelés, és a nők elleni erőszak is ritka nálunk, Észak-, és Nyugat Európában gyakoribb. A környezetemben hál'Istennek nemigen történik bűncselekmény.

okt. 21. 20:18
 28/36 anonim ***** válasza:
51%
40%-al nőtt országosan a bűncselekmények száma.
okt. 21. 20:19
 29/36 anonim ***** válasza:
39%
A zemberek ezt akarják.
okt. 21. 22:04
 30/36 A kérdező kommentje:
27-es számú válaszoló, az én kérdésem Magyarországra irányult, nem Észak és Nyugat-Európára. Mivel Magyarországon élek, ezért engem Magyarország helyzete érdekel, nem Nyugat-Európa közbiztonsága.
okt. 23. 14:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!