Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most Vitézy megbukna, mert...

Ha most Vitézy megbukna, mert kiderül, hogy Rogán állt mögötte, akkor vinné magával Magyar Pétert is? Hiszen Magyar Péter támogatta.

Figyelt kérdés
[link]

okt. 21. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Na most cáfoljon meg valaki, de a választások alatt MP nem támogatott senkit sem. Az, hogy Vitézyt gondolná megfelelő polgármester-helyettesnek, az már a választások után volt.

(Azt értem, hogy a média ezeket az idővonalakat majd egybe fogja mosni, de itt még öntsünk tiszta vizet a pohárba)

okt. 21. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Magyar Péternek annyi köze van ehhez, mint neked vagy nekem... én Júniusban Vitézyre szavaztam meg támogattam, akkor ezek szerint nekem is tudnom kellett volna erről ? xD
okt. 21. 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Magyar Péter 6x is elpofázta, hogy egyik Főpolgi jelöltet sem támogatta.

[link]

[link]

okt. 21. 18:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Mivel, akkor is lehetett tudni, hogy ki Vitézy Dávid apja és nővére, akkor is lehetett tudni, hogy milyen viszony fűzi a Fideszhez és akkor is lehetett tudni, hogy az ásványviz visszalépése után, még Báyern München is mellette kampányolt, hát szerintem, azért minimum illett volna, kapizsgálni valamit, kedves 2. válaszoló.
okt. 21. 18:28
 5/13 A kérdező kommentje:
És, most mégis vele tárgyalt valamiféle közös munkáról.
okt. 21. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Mit kellett volna kapizsgálni? Hogy Rogán Tóni meg Ungár megállapodott Szentkirályi visszalépéséről ? :) Vitézy erről tudod vagy sem? Ott voltál láttad Vitézyt az asztalnál?
okt. 21. 18:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem kellett ott lenni ahhoz, hogy tudd, hogy milyen családi viszony fűzi Vitézy Dávidot az Orbán családhoz és ahhoz sem, hogy Ungár Pétert.
okt. 21. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
De, ha vmit állítasz, ott kell lenned, hogy biztosra állítsd és ne a varázsgömbödre hivatkozz.. xD
okt. 21. 18:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem varázsgemb, ezek nyilvános adatok. Vitézy Dávid apja, egykoron a NER egyik leggazdagabb embere volt, rokoni szálak fűzik Orbánhoz. Ungár Péter, meg Schmidt Mária fia és Orbán Ungár családi villájában nyaral nyaranta Horvátországban, ehhez sem kell varázsgemb. Ott van a barátod, használd.
okt. 21. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Oké, az viszont már tisztán feltételezés, hogy ebből következett volna bármilyen aktív fideszes összefonódás és taktikázás.

Ez egyrészt, másrészt pedig MP továbbra sem támogatta Vitézyt a választások alatt.

Harmadrészt pedig MP maga is fideszes volt, szóval nincs sok botrányértéke annak, ha fideszes kötődésű emberekkel is szóba áll.

Amit tennie kell és kellene MP-nek az az, hogy mostantól elhatárolódik tőle, mert új információk láttak napvilágot.

okt. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!