Aki Magyar Péter pártjára, a Tiszára fog szavazni, ő melyik pártot támogatta eddig?
Hat, en ellenzeki vagyok, 5 eve a Momentumra szavaztam, szerintem megint rajuk fogok.
Es nem azert mert MP ellen vagyok, hanem mert szerintem az EP-n pont arra kell szavazni, aki hozzank kozel all. Az orszaggyulesi valasztasokon kell legyozni a Fideszt.
De mindenki szavazzon ugy ahogy akar!
#6 Hasonlóan vélekedem erről. A mostani EP választás egy erőfelmérésnek jó lesz.
Kiderül, hogy a Fidesz a botrányok ellenére is ugyanolyan erős maradt-e. Illetve a Tisza egy hatalmas kérdőjel, hogy milyen eredményt tudnak elérni, szerintem meglepetést okoznak majd, pozitív értelemben.
Bírom az ilyen szavazásoknál, hogy az ellenzékiek be X-elik, hogy ők a Fideszre szavaztak.. :DD Megy az önnyugatatás.
Egész család és ismerősi kör Fideszes, és senki nem szavaz erre a majomra csak egy áruló bohócnak tartják.
A Fideszesek maximum pár százaléka szavaz át, akik eddig is billegők voltak, az összes többi támogatója ennek a bohócnak a többi ellenzéki párt szavazói.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!