Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek a Fidesz új...

Egyetértetek a Fidesz új akciótervével, hogy az AirBnB-t annyira meg kell adóztatni, hogy ne érje meg rövid távra kiadni a lakásokat?

Figyelt kérdés
okt. 21. 15:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Szerinted hova fog menni ez az adó? Elárulom, Lőrinc yachjába meg a ner gazdagodásába."

Tisztában vagyok vele...és?

A válaszom nem arról szólt, hova megy a pénz, hanem arról, hogy ezzel a kormány pontosan semennyit nem segített a lakhatási helyzeten.

"És mit gondolsz honnan fog bejönni? Hogy az airbnb-zők megemelik az árakat"

És mit gondolsz mit írtam?

Idézem magamat: Ha más nem akkor egységesen emelik majd az áraikat.

"tehát a vidéki kisember drágábban fog tudni elmenni nyaralni"

Airbnb-t eddig sem a vidéki kisemberek vettek ki.

"A lakáspiacra meg semmilyen hatással nem lesz."

Köszönöm, hogy támadólag megerősítesz abban, amit ÉN MAGAM IS LEÍRTAM...

okt. 22. 13:43
 32/32 anonim ***** válasza:

#27/29 Összességében a sértettségeden túl nem teljesen értem személyeskedő támadásod, hiszen semmit nem cáfoltál meg azokból ami leírtam, vagy egyenesen megerősítetted hogy igazam van.

Hiszen nem állítottam mást, csak azt ami a tény: az eddigi fix 40 ezres összegből lett fix 150 ezres összeg.

Akinek eddig megérte az nem ettől fog kiszállni, beépíti az árba.

A lakhatási problémát ez semmilyen szinten nem kezeli.

Sajnálom, hogy személyes érintettséged/sértettséged miatt nem vagy képes értelmezni amit írtam, erről nem én tehetek.

okt. 22. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!