Egyetértetek a Fidesz új akciótervével, hogy az AirBnB-t annyira meg kell adóztatni, hogy ne érje meg rövid távra kiadni a lakásokat?
"Szerinted hova fog menni ez az adó? Elárulom, Lőrinc yachjába meg a ner gazdagodásába."
Tisztában vagyok vele...és?
A válaszom nem arról szólt, hova megy a pénz, hanem arról, hogy ezzel a kormány pontosan semennyit nem segített a lakhatási helyzeten.
"És mit gondolsz honnan fog bejönni? Hogy az airbnb-zők megemelik az árakat"
És mit gondolsz mit írtam?
Idézem magamat: Ha más nem akkor egységesen emelik majd az áraikat.
"tehát a vidéki kisember drágábban fog tudni elmenni nyaralni"
Airbnb-t eddig sem a vidéki kisemberek vettek ki.
"A lakáspiacra meg semmilyen hatással nem lesz."
Köszönöm, hogy támadólag megerősítesz abban, amit ÉN MAGAM IS LEÍRTAM...
#27/29 Összességében a sértettségeden túl nem teljesen értem személyeskedő támadásod, hiszen semmit nem cáfoltál meg azokból ami leírtam, vagy egyenesen megerősítetted hogy igazam van.
Hiszen nem állítottam mást, csak azt ami a tény: az eddigi fix 40 ezres összegből lett fix 150 ezres összeg.
Akinek eddig megérte az nem ettől fog kiszállni, beépíti az árba.
A lakhatási problémát ez semmilyen szinten nem kezeli.
Sajnálom, hogy személyes érintettséged/sértettséged miatt nem vagy képes értelmezni amit írtam, erről nem én tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!