Ki tartja gerinctelenek hogy Magyar Péter azért támogatja a migrációt az lmbtq propagandát, és a háborút hogy megmaradjon a mentelmi joga és megússza a felelősségre vonást a disco botránya miatt?
Muci
Hol lehet jelentkezni ilyen bértrógernek? Van aza pénz amiért én is kiírnék ekkora baromságokat amiket itt írkálsz:D
Diszkó botrány, meg péniszvakaró botrány.
Ennyi az értelmi szintje egy fidesz szavazónak:D
Nem vagyok Péter fan se, de szánalmas, amikor ilyen baromságokkal próbálnak hatni emberekre, a valós problémákkal, mint a korrupció, az nem érdekli őket.
Kérdező!
Én téged tartalak gerinctelennek, hogy ilyen primitív kérdést löktél ide.
Kérdező!
Ne igyál gyógyszerre alkoholt, mert akkor ilyen ostoba gondolatok fognak születni, mint ez!
Dehogy támogatja ezeket. Azt is kijelentette, hogy a határkerítés marad, és felelősségre akarja vonni a kormányt, hogy az embercsempészeket szabadon engedte meg migránstábort akart építeni. Meg az ázsiai vendégmunkásokat is ellenzik. De ha megnézed, például Lengyelország (amelynek jelenlegi kormányának jelenlegi miniszterelnöke Donald Tusk is a Néppárban ül) sem engedi be a migránoskat, ott is van határkerítés.
Szóval nem, Magyar Péter nem adja el senkinek a hazánkat, nem azért ül az EP -ben, mert hataloméhes, esetleg ügynök lenne, vagy gender-párti, hanem azért mert egyszerűen szeretne valamit tenni a hazánkért, hogy ezt a korrupt rendszert lebontsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!