1/11 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy Tolna megye az ország legfideszesebb területe, szóval kötve hinném.
2/11 anonim válasza:
Csak szeretnétek libsik!! Normális ember a FIDESZRE szavaz
3/11 anonim válasza:
Sajnos nagyon nehéz lesz , az ország egyik legelmaradottabb térségéről beszélünk, sok a szellemileg elmaradott, könnyen manipulálható, fillérkért megvehető lakos.
4/11 anonim válasza:
Fideszes fellegvár, nem biztos hogy mer indulni a Tisza.
5/11 Mad Max2 válasza:
Abbana körzetben van 2 kisváros meg 54 falu...
Ráadásul aza régió a szegény régiók közé tartozik, igy a fidesz sikere valószinű
Furcsamód a fideszre pont azoka szegény falusiak szavaznak akik a legrosszabbul élnek.
Az ilyen szegény falvakban soka sötét ember, akit könnyű megfélemlíteni, lekruplizni, megtéveszteni...
Sajnos ez van
6/11 anonim válasza:
Fideszre inkább a passzív politizálók szavaznak, akik nem terhelik magukat mindenféle konteóval.
Akinek már kicsit is a politika körül ketyeg az agya, fix, hogy ellenzéki.
Én pl erősen liberális vagyok, de eszembe nem jutna pl a tiszapetire szavazni, belegondolni is rossz, mit művelne csóri gyerek.
Így nem is szavazok senkire, kb 1995 óta ehhez tartom magam. :)
7/11 anonim válasza:
A DK-nak és kamupártjainak - a Tiszát is beleértve - csak Pesten van esélyük.
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
7-es a Tisza mióta a DK kamupártja? Sok ostobaságot olvastam már ezen az oldalon, de te mindenkit versz a marhaságaiddal.
10/11 anonim válasza:
#9 Hihetetlen, mennyire naivak és elvakultak vagytok :D Egyáltalán nem tűnik fel, hogy a teljes gyurcsányista média azonnal elkezdte MP-t isteníteni, ahogy feltűnt a színen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!