Milyen a vonatpótlás Dombóvár és Pécs között?
Budapestről kell lejutnom Orfűre és még aznap visszamennem egyik szombati napon. Sajnos a napokban szembesültem azzal, hogy jelenleg vonatpótló közlekedik Dombóvár és Pécs között.
Én vagy 20 éve nem jártam Pécsett, Dombóváron meg soha, és mivel az utolsó vonattal kellene visszamennem, nagyon aggódom azon, hogy esetleg eltéveszteném az átszállást (és Dombóváron ragadnék éjszaka), illetve arra se szívesen gondolok, ha kényelmetlenül kell utazni több mint egy órát a vonatpótlón.
Pár napja jártam ott
Busz kényelmes volt (szokásos távolsági busz), nem nehéz megtanálni a buszt, amikor mentem nem voltak sokan
Dombóváron az felvételi épület sínekkel ellentétes oldalán állnak meg a buszok. Lehetetlen eltéveszteni, mert amikor kimész az ajtón, akkor ha kicsit jobban sietsz, neki is mész a busznak. :D
Itt állnak a vonatpótlók: [link]
Pécsen most nem tudom hogy állnak meg, de ott is az állomásépület mellett nem sokkal, a helyi buszmegállóknál.
"Nem akarok ötleteket adni, de a buszon sosincs ellenőr."
Ez mondjuk pont nem igaz, ugyanúgy utazik a kalauz a vonatpótlón is, mint ha a vonat menne.
És nincs is minden nyáron pótlóbusz.
Nem is értem miért beszél bele ha hülye hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!