Magyarország kormánya ki akar lépni a NATO.-ból?
Az orosz barát érdemrendes Петер Сийярто
“2022-ben beszélt volna az oroszokkal a NATO-ból való magyar kilépésről.”
Nyugatifény 🤣🤣🤣
Az a dk-sok kurucinfója
“ Nyugatifény 🤣🤣🤣
Az a dk-sok kurucinfója”
Mondjuk mégis a ti kommunista lapjaitoknak kell hatványozottan több sajtóhekyreigazitási cikket közölni. 🤣🤣🤣🙃😂😂😂😄😄😄😀😀😀😆😆😆🫣🫣🫣🤡🤡🤡
A fanatikus ballibek terjesztettek ezen az oldalon kommancs propagandát a bal-rad, mi időnk meg hasonló komcsi oldalakról.
"Mondjuk mégis a ti kommunista lapjaitoknak kell hatványozottan több sajtóhekyreigazitási cikket közölni"
ettől függetlenül a nyugati fény annyit ér mint egy használt wc papír.
aki nyugatifényt olvas az ritka retard egy tag.
“aki nyugatifényt olvas az ritka retard egy tag.”
Azt linkeltem, nem olvasom amúgy. De ezt mond egy keleti komcsikat simogató fideszes mondja? 🤣
8: akkor pontosítok, aki azt linkel az is az.
mellesleg én hol linkeltem bármely kormánymédia linkjét ide hogy beskatulyázz "keleti komcsikat simogató fideszes"-nek?
ja várjál tudom, aki nem ért veled egyet az csak és kizárólag fideszes lehet. ti hülyék így működtök.
Itt pedig látható, amint a fideszes Mesterházy, Bajnai Gordon és Gyurcsány a kommunista himnuszt énekli:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!