Most, hogy lebukott a kormány és kideült, hogy valójában ők dollárban bizniszelnek az LMBTQ lobbival, bizhatunk benne, hogy Lánczi Tamás fel fog lépni a kormány ellen és lemondatja Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
márc. 14. 12:37
1/13 anonim válasza:
Én lemaradtam, hol olvasható vagy nézhető?
2/13 A kérdező kommentje:
Az interneten láttam.
márc. 14. 12:45
3/13 anonim válasza:
:D Oké rendben hogy ott, de én is megnézhetném? adsz egy linket?? Kösz!
4/13 anonim válasza:
#2 Az interneten láthatsz boszorkányokat táncolni, az idegenek invázióját vagy sárkányokat meg tündéreket is. Ez a sztori is ezekhez hasonló mese?
5/13 anonim válasza:
A kérdező szerintem erre gondol: A Petőfi filmnél használt díszlet egy részét kibérelte a disney(ami elég erősen tolja az lmbtq lobbit).
6/13 A kérdező kommentje:
Sárkányok egyébként is léteznek, jelenleg a leguánokra mondják, hogy a legközelebb állnak a sárkányokhoz, ezt viszont tényleg láttam és mindenki rá tud keresni.
márc. 14. 12:52
7/13 anonim válasza:
#6 Ez a "mindenki rá tud keresni" duma azt jelenti, hogy neked nincs valós információd csak kiírtál egy kamu kérdést valamiről.
9/13 anonim válasza:
"A Petőfi filmnél használt díszlet egy részét kibérelte a disney"
Miket tudtok ti?? vazzeg én ezt se hallottam! LOL
10/13 anonim válasza:
#9 Egy cég, aminek az a munkája, hogy díszleteket biztosít, készít, ad vagy kölcsönöz produkciókhoz, az egy díszletet nem raktároz értelmetlenül, hanem felhasználja és egy másik produkciónak is odaadja. Szerintem ennyi van a témában. Ha nem ezt tenné akkor veszteséget okozna a cég magának, az mire lenne jó?
Mintha meglepődnénk, hogy egy menyasszonyi ruha kölcsönző cég a korábban X-nek kölcsönzött ruhát most Y-nak is odaadja és azon is az volt az esküvőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!