Miért nem prioritás alapján mennek ki a mentők?
Figyelt kérdés
Nem a mentők számát kellene növelni, hanem a hatékonyságot. Nem egyszer látom, hogy a mentők az aluljáróban fetrengő embereket nézegetve álldogálnak. Aki a téli hidegben egy kartondobozon fekszik minden nap és éves nélkül folyamatosan alkoholt vedel az beteg lesz. Ezen túlzottan nem kell meglepődni. Öltönyös gyakorlati élet szakértőinknek kellene tanulmányi kirándulást szervezni oda, nem a mentőknek.okt. 17. 10:20
11/16 A kérdező kommentje:
#10: No és milyen gyakran ellenőrzik? :)
okt. 18. 14:49
12/16 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a kérdés szempontjából teljesen irreleváns.😉
13/16 A kérdező kommentje:
Nem irreleváns, hiszen szemmel látható, hogy nem hatékony a források felhasználása. Pazarlás van. Ellenőrzés kell.
okt. 18. 20:03
14/16 anonim válasza:
"Nem irreleváns, hiszen szemmel látható, hogy nem hatékony a források felhasználása. Pazarlás van. Ellenőrzés kell."
És itt érvényesül, amit a 8-as válaszomban írtam: hozzá nem értő laikusként próbálod "megszakérteni" azt, amiről halovány lila fingod sincs. XD
15/16 anonim válasza:
Ez érdekes, én múlt héten épp egy földön fetrengő emberhez akartam mentőt hívni, mondván hogy reggelre megfagy, de nem jöttek.
16/16 anonim válasza:
"Nem a mentők számát kellene növelni"
De.
Amúgy meg nincs joguk/jogunk különbséget tenni az egyes életek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!