Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden ellenzéki Kamalával...

Minden ellenzéki Kamalával szimpatizál és csak a Fideszesek szeretik Trumpot?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem Orbánt, viszont Trumpnak drukkolok, rá is fogok szavazni ( amerikai is vagyok).

Ugy vettem eszre hogy nem nagyon van olyan hogy valaki ellenzeki es Trumpot kedveli. En Tisza szimpatizans vagyok és láttam a csoportjukban fb-n hogy ők inkább a demokratáknak szurkolnak.

okt. 17. 02:36
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
pedig Trump bukni fog
okt. 17. 03:27
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
A Mi Hazánk is ellenzéki párt (sőt, talán a Mi Hazánk az egyetlen igazi ellenzéki párt) és Trumpnak szurkolnak, legalábbis a legtöbb Mj Hazánkos egész biztosan!
okt. 17. 05:32
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Akinek kettőnél több agysejtje van, az tisztában van vele, hogy kettejük közül egyik sem “jó”, hanem csak a kisebbik rossz.
okt. 17. 06:07
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
A mihasznák az elmebeteg, konteós RFK-nak drukkolnak. Hiába már visszalépett, őket ez nem zavarja.
okt. 17. 06:44
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Én drukkolok Trumpnak és a Kina ellenes politikájának! Ha beválltja a büntetővámokat és visszaszoritja a kereskedelmet, mint igérte, az lesz csak az igazán nagy segitség a magyar családoknak.

Számunkra, tök mindegy, hogy ki lesz a következő elnök, egyikkel sem fogunk jól járni.

okt. 17. 07:16
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

"Számunkra, tök mindegy, hogy ki lesz a következő elnök, egyikkel sem fogunk jól járni."

Így van.

okt. 17. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Orbánc nem fog jól járni velük.

okt. 17. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
7, de az ország fog rosszul járni... megint változtatnak a beutazási szabályokon, esetleg erős vizum kell a magyaroknak, bűntetővámok mindenképp az egész ország gazdaságát fogja érinteni, vagy egy csomó gazdasági szankció tud lenni, amivel megint mi fogjuk megszivni. Az a gond, hogy van az a pont, amikor a főkegyelmesség politikája az alattvalókon csattan.
okt. 17. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél vegyesebb a kép.
okt. 17. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Magyarok miért csodálkoznak? Kavarják a kakit állandóan, teljesen jogos lenne a szankció
okt. 17. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!