Milyen koalìció valószínű 2026-ban?
#24: ahhoz képest az egyik legnagyobb magyarellenes párt a mihasznák...
Meg a legjobban ők meg a fidesz tolja az LMBTQ propagandát.
#25 Miért? A Mi Hazánk többet tett a magyar emberekért, mint az összes kormány együttvéve.
A Fidesz valóban tolja az LMBTQP-propagandát, a Mi Hazánk viszont fellép ellene.
#26: mit tett? Kiment Toroczkai üzletelni az arabokkal, hogy kiárusítsa a maradék hazai dolgokat.
Novák Előember ellopkodja a szivárványos zászlót magának otthonra majd a mentelmi joga mögé bújva magyaráz.
TúróTorta könyveket darál, plakátokat rongál, szintén mentelmi joga mögé bújva nem vonható felelősségre sem.
Együtt szavaznak a fidesszel a magyarellenes kérdésekben is (szívhang törvény, vármegyés hülyeség - amivel kb jobbágyként tekintenek ránk de még vannak ilyenek).
Szóval mit is tesznek a haza érdekében? Mármint aminek van is eredménye. (Mert a Volner ügyben semmi, covid oltás tiltakozásban semmi)
LMBTQ-t meg tolják. Jellemzően kint vannak a pride-on is. Azon kívül, hogy lejáratják magukat meg köztük is vannak gyanús arcok (szivárványos zászló lopás...). A negatív reklám is reklám, főleg ha szélsőséges. Én a propagandájuk előtt nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal, viszont állandóan betolják ezeket hirdetések formájában, így sajnos látom sűrűn (hirdető: mihasznák mozgalom vagy fidesz).
#28-29: ne nekem mondd. Én nem rá szavaztam :D
Egyetlen kis pártban találtam részben szimpatikus dolgokat, az alapján tudtam X-elni. '26-ban csak akkor lesz Tisza X, ha kiderül mi is lesz a kormányváltó terv konkrétan és még legalább ennyire "népszerű" lesz MP (Tisza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!