Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen koalìció valószínű...

Milyen koalìció valószínű 2026-ban?

Figyelt kérdés
A jelenlegi trendek alapján semelyik pártnak nem lenne abszolút többsége.

#Kowlicio
okt. 16. 22:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
Ha a Fidesz nem tud újra egyedül kormányt alakítani (de valószínűleg fog tudni), akkor a hozzájuk legközelebb állókkal, tehát a Tiszával vagy a DK-val lép koalícióra.
okt. 17. 07:58
 22/30 anonim ***** válasza:
A DK mint legközelebb álló??? Az hogy jött ki? A DK van a legmesszebb. Szerintem a DKnál hamarabb lenne Fidesz-LMP koalíció is, meg Fidesz-MH-Jobbik. Persze lehet, hogy 2026ban nem jut be a Parlamentbe már sem a Jobbik sem az LMP...
okt. 18. 07:00
 23/30 A kérdező kommentje:
A Jobbik és az LMP már nem is mérhető, ezért nem is soroltam fel
okt. 18. 08:03
 24/30 anonim ***** válasza:
#22 A legfontosabb kérdésekben (pl. EU-tagság, NATO-tagság, magyarellenesség, cigánybűnözés támogatása, LMBTQP-propaganda támogatása) a Mi Hazánk kivételével minden párt egyetért.
okt. 18. 08:20
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

#24: ahhoz képest az egyik legnagyobb magyarellenes párt a mihasznák...

Meg a legjobban ők meg a fidesz tolja az LMBTQ propagandát.

okt. 18. 09:57
 26/30 anonim ***** válasza:

#25 Miért? A Mi Hazánk többet tett a magyar emberekért, mint az összes kormány együttvéve.

A Fidesz valóban tolja az LMBTQP-propagandát, a Mi Hazánk viszont fellép ellene.

okt. 18. 10:28
 27/30 anonim ***** válasza:

#26: mit tett? Kiment Toroczkai üzletelni az arabokkal, hogy kiárusítsa a maradék hazai dolgokat.

Novák Előember ellopkodja a szivárványos zászlót magának otthonra majd a mentelmi joga mögé bújva magyaráz.

TúróTorta könyveket darál, plakátokat rongál, szintén mentelmi joga mögé bújva nem vonható felelősségre sem.

Együtt szavaznak a fidesszel a magyarellenes kérdésekben is (szívhang törvény, vármegyés hülyeség - amivel kb jobbágyként tekintenek ránk de még vannak ilyenek).

Szóval mit is tesznek a haza érdekében? Mármint aminek van is eredménye. (Mert a Volner ügyben semmi, covid oltás tiltakozásban semmi)

LMBTQ-t meg tolják. Jellemzően kint vannak a pride-on is. Azon kívül, hogy lejáratják magukat meg köztük is vannak gyanús arcok (szivárványos zászló lopás...). A negatív reklám is reklám, főleg ha szélsőséges. Én a propagandájuk előtt nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal, viszont állandóan betolják ezeket hirdetések formájában, így sajnos látom sűrűn (hirdető: mihasznák mozgalom vagy fidesz).

okt. 18. 10:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Magyar Péter telefont lopott el, és az Európai Parlamenti képviselőként megkapott mentelmi joga mögé bújva prédikál...
okt. 18. 11:04
 29/30 anonim ***** válasza:
És még jó, hogy tavasszal a választási kampányban Magyar Péter azt mondta, hogy nem veszi át az EU Parlamenti képviselői mandátumát! Meg hogy az EU Parlamentben képviselőnek lenni a legnagyobb kamu állás, és mindezekről a nyilatkozatokról fent vannak mind a mai napig a neten a videók, mindenki számára megtekinthetőek, hogy Magyar Péter mekkora kamuember. Egyik nyilatkozatával üti agyon a másikat...
okt. 18. 11:08
 30/30 anonim ***** válasza:

#28-29: ne nekem mondd. Én nem rá szavaztam :D

Egyetlen kis pártban találtam részben szimpatikus dolgokat, az alapján tudtam X-elni. '26-ban csak akkor lesz Tisza X, ha kiderül mi is lesz a kormányváltó terv konkrétan és még legalább ennyire "népszerű" lesz MP (Tisza).

okt. 18. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!