Ha a fideszesek olyan nagy hazafik és olyan nagyra tartják a magyarokat akkor miért nem segítik a szegény vagy hajléktalan honfitársaikat?
Figyelt kérdés
Itt gyiken is csak a halálukat kívánják.okt. 15. 21:21
1/9 anonim válasza:
Segítik. És ne hazudj, nem kívánják a halálukat!
2/9 anonim válasza:
Én segíteném, de amikor vettem neki kiflit a boltban, kiabált velem,hogy ne kiflit vegyek neki, hanem pénzt adjak.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 Nem neked kell személy szerint segítened, hanem a megválasztott kormányod által fenntartott államnak. Te személy szerint nem sokat tudsz tenni, ha akarsz se.
okt. 15. 21:26
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Mert megkülönböztetnek sokmindenkit. Ja, meg befigyel a "Ma keresztén is vagyok, de holnapra má'n elfelejtem, mert szidni kell az épp aktuálisan kinevezett feketebárányt".
7/9 anonim válasza:
Nem értem, kik kívánják a halálukat, a kormány?
8/9 anonim válasza:
Működnek hajléktalanokat ellátó szervezetek, szállók, csak ott vannak szabályok, normálisan kell viselkedni, nem lehet piálni, stb, ezért sokan inkább nem veszik igénybe.
Nem mindenkin lehet segíteni, van aki nem akarja, hogy segítsenek neki.
9/9 anonim válasza:
Aki nem hajlandó dolgozni, és/vagy elissza minden pénzét, azon nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!