Tudod, hogyan tilthatod le, hogy nemzeti konzultációt kapj?
Kiveszed a postaládából és azonnal bebaszod a kukába
2026 ig csak ennyit tehetsz
Majd 26 ban meg ugye tessék értelmesen szavazni...
Igen, tudom; amikor itt felháborodásokat olvasok, szoktam is javasolni. Idővel változott, hogy hol, hogyan lehet és milyen esetekre, de jó régóta adott a lehetőség.
Én, 2014. január 7-én a jegyzőnél intéztem a tiltást, amikor a 2013. évi XXXVI. törvény lehetővé tette. Annyira „erős” volt a tiltás, hogy két országgyűlési választási cikluson át még választási értesítőt sem kaptam; csak 2022-től jött újra. Nem kapok – például, itt sokszor panaszolt – telefonos pártmegkereséseket sem; ez alól kivétel mikor címzés nélkül mindenhova bedobálnak ilyen papírokat.
Tök mindegy, mert nem számít, hogy egyre kevesebben küldik vissza – vagy töltik ki online, amikor lehetővé teszik, mert kevés papír ér vissza –, azt hangsúlyozzák, hogy ők az EU-val szemben, megkérdezik az emberek véleményét, és hogy a választ adók milyen nagy aránya támogatja „pártunk és kormányunk” álláspontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!