2028-ra ígéri ov a gazdasági fellendülést, támogatást adnak a vállalkozásoknak, 15 évig mire vártak?
Mivel én vagyok az ország egyetlen egy nem közgazdásza, nekem ehhez tolmács kell, igy a bejelentése után, meghalltam, pár valódi közgazdász véleményét.
És, hát, azok után, amiket tőlük hallottam, igazából, az van, hogy hosszan tartó pislogás, tágranyilt nagy szemekkel.
Kimondani, egyik sem merte, de a háttérben meghúzódó Gyurcsány szálból, én egy esetleges államcsőd lehetőségét hallottam ki, mintsem egy 120-aljövünkkiatrágyábú szituációt.
6, Én most megtettem és azt látom, hogy európai rekord méretű infláció volt az országban, a gazdaságunk úgy esett vissza, mint sehol, máshol, a valutánk értékcsökkenése pedig olyan méretű, ami egyes politikusok szerint, kormányfőcseréért kiált.
Azt is látom ebben a világban, hogy rosszabb gazdasági adatokat produkálnunk, mint a különleges katonai hadműveletben részesülő Ukrajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!