Baj, ha úgy érzem nem Oroszországhoz, hanem egy migránsok és LMBTQ nélküli nyugathoz lenne érdemes tartozni?
Figyelt kérdés
Sokszor mondák ezt az ellenzékiek, hogy a jobboldal oroszpárti lett, de az az igazság, hogy csak bizonyos dolgokban lett az. Én személy szerint azt szeretném, hogy a nyugathoz integrálódjunk minél inkább, de az lenne jó, ha a nyugat olyan lenne, mint a 80-as években volt, amikor még nem volt ciki fehérnek lenni és nem nyomták orrba-szájba ezt a "másságot". Európa az európaiaké és kész. Aki ez ellen dolgozik, az az én szememben hazáruló.okt. 13. 18:48
4/21 anonim válasza:
Igen.
De, szerintem már azzal sem lenne probléma, ha ők otthon a saját országukban nyomathatnák a másságimádatot, meg a migrációt, viszont másoktól nem várnák el, nem igyekeznének rákényszeríteni, mint most.
Tehát, aki nem kér belőle, tartsák tiszteletben.
5/21 anonim válasza:
El kell keserítselek, Nyugaton már a 80-as években sem volt ciki az lmbtq, sem migránsnak lenni. (Utóbbi még kevésbé, mint most.)
6/21 Dongaben válasza:
Én MHM-es náci vagyok, és Finnországba mennék, ha kellene.
várok még 2026 Májusig, vagy a forradalomig...:)
8/21 anonim válasza:
Most sem ciki fehérnek lenni, ha ebből indulsz ki, akkor máris hatott rád az otosz propaganda. Esetleg túl sikat lógsz twitteren meg ilyen okádék helyeken, inkább lépj ki a valóéletbe
9/21 anonim válasza:
"Most sem ciki fehérnek lenni, ha ebből indulsz ki, akkor máris hatott rád az otosz propaganda."
Nem, ezt pont nem az orosz propaganda nyomatja, hanem Kamaláék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!