Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges lenne egy Tisza-MH...

Lehetséges lenne egy Tisza-MH koalíció?

Figyelt kérdés

Ha az eredmények után kiderülne, hogy együtt megelőzik a Fideszt, és Fidesszel senki sem akar koalíciót. Pl.

Fidesz 47%

Tisza 46%

MH 5%

Egyéb 2%

A megszerzzett mandátumok.

És ekkor úgy dönthetnének, hogy koalícióban lesznek?

Sok hasonlóság van bennük, mindketten nagyon patrióták, korrupcióellenesek, gazdasági és általános fejlődés a céljuk. Csak az MH sokkal nemzetibb, hazafiasabb, tisztább, míg a Tisza vegyesfelvágott, néppárt, de az elnöke nagyon hazafias. Az MH így kézben tarthatná a kormányzást, nem lenne korrupció, nemzetellenesség. Vagy nem működhetne az ideológiai szakadék miatt? Pl. az MH nem menne bele gender dolgokba, oroszellenességbe, és nem állna össze nemzetietlen politikusokkal?

okt. 13. 10:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8: részvétem
okt. 13. 10:59
 12/25 anonim ***** válasza:
40%

Mi az, hogy részvétem? Meglett határozva, a Tisza párt, mint liberális párt.

Liberálisként szeretném megkérdezni, hogy miért?!

okt. 13. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

2#

Családi pótlék emelés.

Kisebbségeknek akar kedvezni.

Teljes EU-s behódolás.A Néppárt, amihez csatlakozott pedig liberális.Bevándorlóbarát, lmbt barát.

okt. 13. 11:07
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Ezek baloldali szociális döntések, nem liberálisok.
okt. 13. 11:08
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Nem. A Mi Hazánk az egy magyar párt, Antimagyar Pjotr pártja pedig magyarellenes mint a fidesz, ami nem is csoda, hiszen a fidesz állította ki. A két eszme szeges ellentéte egymásnak így nem egyeztethető össze.
okt. 13. 11:30
 16/25 anonim ***** válasza:
35%

"Lepontozás helyett, elmondaná valaki, hogy a Tisza párt, mitől lett liberális?"

Én nem.

okt. 13. 11:31
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

"De, én vállalom, hogy liberális vagyok. Magyar Péternek, egyetlen egy mondanta nem volt még, ami engem képviselne."

Nézd, én is vállalom hogy náci vagyok. Ugyanakkor Hitler Adolfnak egyetlen olyan mondata nem volt ami engem képviselne.

Akkor a te logikád mentén zárjuk ki Hitler Adolfot a nácik köréből?

Még ha a te világszemléleted más is, én még tisztességes náci embernek tartom attól hogy nem engem képviselt.

okt. 13. 11:35
 18/25 anonim ***** válasza:
17, nem értek sem Adolf Hitlerhez, sem a nácikhoz én a te példáddal, nem tudok, mit kezdeni.
okt. 13. 11:43
 19/25 anonim ***** válasza:
38%

Biztos nem. A Mihasznák csak a Fideszt támogatja most is, teljesen magyarellenesek. Mézes-mázos szavakba burkolva akarják totálisan keletnek, vagy aki szeretné, a hazát kiárusítani teljesen. Ha '26-ban nem lenne Fidesz 2/3 akkor Orbán aktiválná a mihasznákat és létrejön a Fidesz-MH koalíció ténylegesen is.

Bár ez már nagyon feltűnő lenne az 1bites szavazóiknak is, úgyhogy lehet csak valamilyen furmányos módon jön létre, nem kimondva a koalíció. (Most is van, félreértés ne essék, csak jelenleg ez az együttszavazásban, ugyanolyan baromságok terjesztésében és még hasonló "apróságokban" merül ki).

MP-t sem kedvelem de talán vele lesz a legtöbb esély a kormányváltásra. Na meg Fletóéknál, meg a többi parlamenti pártnál még a Tisza is jobb. Sajna ennyi a felhozatal ma.

okt. 13. 12:10
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Van baj huszaskám. :)
okt. 13. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!