Lehetséges lenne egy Tisza-MH koalíció?
Ha az eredmények után kiderülne, hogy együtt megelőzik a Fideszt, és Fidesszel senki sem akar koalíciót. Pl.
Fidesz 47%
Tisza 46%
MH 5%
Egyéb 2%
A megszerzzett mandátumok.
És ekkor úgy dönthetnének, hogy koalícióban lesznek?
Sok hasonlóság van bennük, mindketten nagyon patrióták, korrupcióellenesek, gazdasági és általános fejlődés a céljuk. Csak az MH sokkal nemzetibb, hazafiasabb, tisztább, míg a Tisza vegyesfelvágott, néppárt, de az elnöke nagyon hazafias. Az MH így kézben tarthatná a kormányzást, nem lenne korrupció, nemzetellenesség. Vagy nem működhetne az ideológiai szakadék miatt? Pl. az MH nem menne bele gender dolgokba, oroszellenességbe, és nem állna össze nemzetietlen politikusokkal?
A Tisza liberális párt.
Illetve teljesen egyért az EU jelenlegi irányával.
miért jutott erről ez eszembe...:
Miért lettem lepontozva? Lepontozás helyett, elmondaná valaki, hogy a Tisza párt, mitől lett liberális?
Én liberálisként, semmiféle liberális értékrendet nem látok bennük.
7, Én liberális vagyok, de életemben nem találkoztam még az EP elnökével.
De, én vállalom, hogy liberális vagyok. Magyar Péternek, egyetlen egy mondanta nem volt még, ami engem képviselne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!