A Fideszesek miért akarnak 2028-ig várni a bruttó 1 milliós minimálbérrel, amikor az még rengeteg idő? Addig 600-700 forint is lehet 1 Euro
Magyar Péter már egyből 2016-ban megígérte a nettó(!) 1 milliós minimálbért. Az már egy belátható időtáv. Ha a Fidesz marad és ez a gazdasági recesszió folytatódik, mivel csökken és csökken a kereslet az elektromos autókra világszerte (amiben nekünk óriási kitettségünk van), mire oda kerülne a sor hogy bruttó 1 millió azaz (nettó 650 ezer) lenne a minimálbér lehet hogy reálértékben még kevesebbet érne már mint most nettó 400.
Miért nem szavaznak a Nyugat párti Magyar Péterre inkább? Lengyelországnak is bejött a váltás, zárkóznak felfele Európa szintre, mi meg Kína gyarmatává válunk, a jelenlegi monetáris politikánk arra alapszik, hogy olcsóbb legyen itt a munkaerő mint Kínának, Romániában és a Balkánon.
Az az igazság, hogy a magyarok többsége most is NETTÓ egymillió fölött keres. A fidesz jelentősen le van maradva. Antimagyar Pjotr meg labdába se rúghat.
"Ilyen jól fizet a Megafos?"
Nemtom. Ott még sose dolgoztam. Tudtommal az orbaneszku cége. Én még mindig tiborcná vagyok.
#8 Ez amùgy mire jó?
1. Bàrmikor ìrsz egy ilyen smst.
2. Mègha igaz is, nem reprezentatìv
3. Mègha igaz is, nem feltètlenül munkabérről van szó.
Bár prolihergelésnek jó, a jobboldaliak máshoz ùgysem értenek. Lelkileg és intellektuálisan is teljesen kiüresedettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!