Hány kórház és ügyelet fog még bezárni országszerte?
Figyelt kérdés
Ez óriási terhet jelenthet a többi nagyobb városban lévőre, ami pedig a betegeken csapódik le.
Postákat már bezárták. Mi lesz a következő országos leépítés?
okt. 11. 23:18
A kérdező szavazást indított:
Sajnos túl sokat zárat be a fidesz, veszélyeztetve a magyarokat.
Nem eleget.
Passz vagy kifejtem.
10 szavazat
1/6 anonim válasza:
Miért nem azon pörögsz, ahogy emelték az orvosi fizetéseket, úgy esett az orvosok munkájának színvonala a béka segge alá.
Emellett dupla horror áron is dolgoznak magánúton, ahol szintén nagyon gáz ellátást biztosítanak, örülj neki, ha nem kezelnek félre.
Mert manapság ez gyakori náluk.
Szerintem ezek nagyobb problémák, mint hogy nincs elég kontár doktor, illetve hely, ahol garázdálkodhatnak.
3/6 anonim válasza:
Én sem értem hogy miért nem lehet délután 5 órakor bezárni az összes kórházat. Mindenki menjen haza. Másnap reggel visszajöhet ha még betegnek érzi magát. Tiszta pénz pazarlás ami itt megy.
4/6 anonim válasza:
Remélem az összes. Én lennék kormányon még az orvosokat is kitoloncolnám az országból és minden ilyen fajta tevékenységet nagyon szigorúan büntetnék.
6/6 anonim válasza:
A kdnp szerint az ima segít. Teljesen jogos a felvetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!