Gondolom nem a fidesz kormányzás alkalmatlansága hogy 29 nap telt el az évből de már 34 kórházi osztályt kellett bezárni anyagi illetve személyzet hiánya miatt. Mikor látjátok be fideszesek hogy összeomlott az egészségügy?
Annak a fideszesnek, akinek eddig nem esett le, annak ezek után se fog.
Vagy nem érdekli,.mert nincs rászorúlva még, ostoba véglény, nagyot profitál belőle....
"Engem az sem zavarna ha összes ilyen állami kórházat bezárnák"
Engem sem zavarna, ha nem vonnák le érte a havi fizetésem 7%-át.
“ Igen, ha akarja, megcsinálják neki hamarabb magánban. Ez nem életmentő műtét. Az állam erőforrásai végesek. Engem az sem zavarna ha összes ilyen állami kórházat bezárnák, és az állam csak baleseti ellátással, fertőzésekkel, szüléssel meg ilyenekkel törődne.”
Ok, de akkor ne legyen kötelező TB, legyen biztosítás mint az USAban…
Szó sincs 34 osztály bezárásáról.
Itt elolvashatod azt a 35 dokumentumot, melyek rendelkeznek az egyes ellátások átirányításáról:
A fideszes hulladékok szerint, lásd #1, #3 természetesen nem.
Remélhetőleg majd a fideszesek isszák meg a legjobban a nevét, tekintve, hogy a társadalom alján lakoznak, és többnyire öregebbek, így valószínű :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!