Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány mennyire figyeli az...

A kormány mennyire figyeli az ivóvíz minőségét?

Figyelt kérdés
Sajnos már jó ideje a víz, ami jön a csapból, érezni, hogy raknak bele valamit, nagyon álmosít. Talán valamelyik tisztítószer lehet, akár, amivel a vizet tisztítják, akár, valamelyik tisztítószer maradványai. Sajnos hallottam, hogy bizonyos gyógyszereket nem lehet teljesen kiszűrni a vízből, és belekerülnek az ivóvízbe. Valószínű ugyanez megtörténik azzal a nagymennyiségű fürdőhabbal, mosogatószerrel, és a többi dologgal, fertőtlenítővel, amit használnak az emberek. valószínű ez belekerül a vízbe, és az ember amikor ezt issza, nincs jól tőle, és nagyon elálmosodik. Mégiscsak ezzel főz az ember, meg sokan ezt is isszák, hiszen spórolnak. Aki ásványvizet iszik, az is, vagy olajos, vagy iszapos ásványvizet iszik. Azoknak a minősége sem jó. Szeretném megkérdezni, hogy a kormány alatt dolgozó, tehát hozzáértő, nem ellenzéki emberek nagyon jól le tudnák-e ellenőrizzen bizonyos helyeken, ahol ellenzékiek vannak hatalmon, mert ez azóta van. Sajnos a víz minősége nem jó, ha egy pohár víztől álmos lesz az ember, akkor mondhatjuk, hogy nem jó belőle inni. Sajnos a gyümölcsök minősége sem jó, és egyre jobban csak cserélik le a jó gyümölcsöket rossz gyümölcsökre. És sajnos a gyümölcsök felülete be van kenve valami ragacsos anyaggal, amit nem is nagyon lehet lemosni. Van olyan lehetőség, hogy szólni lehessen olyan személyeknek, akik tisztességesen leellenőrzik, hogy mik ezek a dolgok, és ezek helyett normális csapvizet, és gyümölcsöket tudnak biztosítani? Olyanok, akik hívők, és megbízhatók, és tényleg megoldják, hogy ne legyenek mérgezettek az élelmiszerek, hogy ehessek én is belőlük, meg mások is, anélkül, hogy mérgeződnének. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
okt. 11. 18:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyi fogamzásgátlót szednek Magyarországon (amúgy ellenzem az ilyen dolgok szedését), de azt tudom, hogy fertőtlenítőből, mosószerből többet használnak, meg még a többi dologból, ami vegyszer. Ezek belemennek a vizekbe. Ha a fogamzásgátó olyan mennyiségben van jelen a vizekben, hogy aki iszik belőle, azon meglátszik a hatása, akkor ezekből a fertőtlenítőkből, mennyi kerülhet a vizekbe? Milyen mértékben van jelen ez a vizekben, ha a fogamzásgátló is már ilyen nagymennyiségben van jelen? Én vizet iszok, nem iszok alkoholt, szeretnék tiszta vizet, olyat, amiből inni lehet, és nem lesz baja tőle az embernek. És valami más is van a vízben, mert nagyon elálmosítja az embert. Van olyan hely, ahol átlagember tud szólni ezek miatt, és meghallgatják, és segítenek is, és nem lesz belőle baj, hogy átlagemberként szólt? Mert én saját ivóvizem miatt szólok, nem politizálok, csak szólok, mert szennyezve van a víz. De mégis, politikai dolog valamemnnyire, mert kinek lehet szólni, ha nem egy olyan helyen, ahol átlagemberek dolgaival foglalkoznak. Átlagember nem tudom, mennyire foglalkozik ilyennel, valószínű valami komolyabb helyen foglalkoznak ezzel. Azt meg nem tudom hogy tudnék szólni. Mert nagyon fontos a tiszta ivóvíz, de nem tudom van-e, aki meg tudná-e oldani, hogy tiszta ivóvizet ihassak, meg a többi ember is.
okt. 14. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!