Előkerült egy 12 éves videó, ahol a már akkor beteg és pedofil Orbán kislányok meghágásáról énekel. Ezt miért nem hozza le a kormánymédia?
okt. 11. 15:22
13/48 anonim válasza:
#9 A jobboldal szerint az is pedofília ha két felnőtt nő szeretkezik, dehát a jobber amcsiktól lopják még a propagandát is.
14/48 anonim válasza:
14: Közben meg a gazdasági kormányprogramot a különadóztatással, az árstoppokkal, koncessziókkal, az államosítással és agyonszabályozással mind az amcsi demokratáktól veszik át. Ezt hívják kettős beszédnek.
15/48 anonim válasza:
Egyébként már a republikánusoknak is elege van Orbánból:
18/48 anonim válasza:
"Attól még elég pedofil a tartalma"
Mitől lenne pedofil a tartalma te fogyatékkal született?
19/48 anonim válasza:
19: Ha nem tudsz kulturáltan kommentelni, akkor inkább maradj csendben, pont az ilyenek miatt mint Te, tart itt ez a közösség
20/48 anonim válasza:
Ez az "év erőltetett, verejtékszagú asszociációja" díját simán elvitte a "kédező", aki nem kérdést tett fel, hanem állított :D :D :D
Tehát egy népdal, amiben "kislány"-nak szólítanak egy nyilvánvalóan már nem abban az értelemben "kislány" lányt, bizonyítja, hogy aki énekli, az pedofil.
:D :D :D
Ebből az is levezethető, hogy mivel én nyuszmusz-nak szólítom elég gyakran nyuszmuszt, én meg zoofil vagyok :D :D :D
Aki bogárkám-nak, az is.
Aki szívem-nek, az pedig a saját szervét szereti, tehát önimádó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!