A felsoroltak közül kit szeretnél a LEGKEVÉSBÉ Magyarország következő miniszterelnökének látni??
Kiváló kérdés.
Ezért van vége a dalnak Orbán számára.
Azoknak, akik 2022 és 2026 között lépnek választókorba, Orbán már szóba sem jöhet, mint opció. Ez el is fogja dönteni a sztorit.
Nem vagyok szocdem, nem vagyok fasiszta, sem liberális, sem kommunista. Jobb-középnek tudom magamat meghatározni.
Júniusban a Tiszára szavaztam, nem bántam meg. Arra fogok '26-ban is, és reménykedem abban, hogy el fogja söpörni ezt a rendszert.
De jónak tartom még a Vona-vezette Második Reformkort és a MZP-vezette MMM-t. Bár utóbbi inkább maradjon az önkormányzatnál.
A kérdésre válaszolva, ja egyet kellene választani, akire biztos nem szavaznék, az valszeg vagy Orbán lenne, vagy Gyurcsány. Belőlük elég volt. Volt bőven idejük rendbe tenni az országot, helyette viszont megszedték magukat. Undorító
14:
Orbánnak van a legjobb cselédandalító dumája, amit szeretnek tátott szájjal, homályos tekintettel hallgatni a butább népek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!