Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lekapcsolták GyF fb oldalát,...

Lekapcsolták GyF fb oldalát, remélem ezért?

Figyelt kérdés

GyF könyvének a témája minfen jóérzésű embernek vállalhatatlan: csecsemőgyilkosság, vérfertőzés.

A másik pedig az, hogy azt a 19 éves nyikhaj srácot felbérelte a tegnap akcióra, és jó eséllyel Dobrev belépőjével jutott be. Olyan mélyre süllyedt erkölcsileg a Dk, hogy nem is értem a még megmaradt Dk-s támogatókat, hogy szerintük ez jót tesz a Dk-nak, ez feltámasztja hamvaiból?

Úgyhogy remélem, ezek miatt kapcsolták le GyF oldalát, de azt is kinézem belőle, hogy ő maga rejtette el a posztjait, hogy tele sírja a sajtót: eltüntek a posztjai. Én belőle mindent kinézek.

okt. 9. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
#10 Ja bocs, elfelejtettem, hogy Toroczkai is direkt kapcsolta le. 🤡
okt. 9. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Ilyen az ha visszanyal a fagyi! 🤷‍♂️😁

Mellesleg anno magát a böszmét sem ártott volna lekapcsolni! De hát az elszámoltatás elmaradt....

okt. 9. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Erről beszélek, a tények titeket cáfolnak, de ez titeket nem zavar, hiszen tudjátok hogy hazudtok. Jobboldali erkölcs. :3
okt. 9. 23:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Miről hadoválsz te szerencsétlen? Gyurcsányistaként meg erkölcsről papolnod különösen szórakoztató! 🤷‍♂️😁
okt. 10. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy egyébként érdemben semmit nem tudsz hozzáböffenteni, csak a szokásos szarságokat tolod elvti! 😄
okt. 10. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként a főnöködnek és a pártotoknak befellegzett.

Nem ciki, hogy egy volt NER-haszonélvező ennyire elvert benneteket?

okt. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!