Azok a fiatalok akik mostanában csinálnak gyereket ide azok számolnak az oktatás és az egészségügy züllésével?
Nem hinném, hogy mindenki milliárdos de akkor ez hogy fog történni?
Miből lesz fizetve a magánoktatás, magánegészségügy?
Vagy mindegy, majd kitaláljuk holnap csak jöjjön a hitel/segély/etc?
Két csoport vállal nyugodt szívvel gyereket.
Az egyik csoport tagjai hónap végéig sem tudnak tervezni, gondolkozni, beosztani. Alacsony jövelelműek, vagy nincs is rendszeres jövedelmük. Fiatal korban alapítanak családot, több gyereket vállalnak.
Vagyis nem vállalnak, hanem inkább csak jönnek.
Nekik az óvoda, iskola csak gyermekmegőrző, étkezde funkciót tölt be.
A másik csoport tagjai jó fizetéssel bírnak, mégis egykulcsos adót fizetnek, magas adókedvezményt kapnak, a gyerekek után.
Nekik valószínűleg nem lesznek anyagi gondjaik.
Minimálbérrel, Budapesten még abban sem vagyok biztos, hogy a saját eü ellátásomra, rezsimre elég lesz-e a fizetésem.
Már most is magánellátásba kényszerítenek az sztk-ban, mivel hogy van olyan vizsgálat, ami nem tb támogatott.
Olyan végzettségem és tudásom van, ami nemcsak Magyarországon biztosít számomra biztos jövedelmet, hanem bárhol a világon, szóval én bátran vállalok/vállaltam több gyereket is (van már kettő, és még tervezünk).
Orvos vagyok, egészségügyi/orvosi ellátásra akár a zombiapokalipszis során is szükség van. Mindenkit biztatok, hogy ne menjen kamu állásokba, ne végezzen kamu képzéseket és bátran nézzen a jövőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!