9, hidd el, hogy pontosan tudom, Nemzeti Együttlopás Rendszerét jelenti, Magyar Péter, meg bőven elvolt benne több, mint 20 évig.
Nem böfögök, hanem fogalmazok.
12
"Együtt lopás rendszerét"
Mantrázod,mert eddig ér fel az értelmi képességed.
13, az én értelmi képességiem, olyanok amilyenek, de nem szükséges mantrázni, mert a gondolataim a sajátjaim. Nincs szükségem mantrára ahhoz, hogy önálló véleményem legyen valamiről.
Tudom, hogy a mai politikában ez fura, de, attól, hogy nem szeretem A-t, és B fellép A ellen, még nem lesz B automatikusan szimpatikus attól.
Lehet, mantra és személyeskedés nélkül is megfogalmazni gondolatokat. Én nem téged minősitettelek, hanem Magyar Pétert, nem kell elfogadni a véleményem, de, amig a vélemény szabad, addig én személyeskedés és MANTRÁZÁS nélkül is a saját gondolataimat fogom közzétenni, akár tetszik, akár nem.
Ezt a kommentet nem hagyta jóvá egyetlen egy politikus, vagy politikai szervezet sem, a benne látható gondolatok, mind a komment szerzőjétől származnak.
2010-ben a hasas volt a messiás a többségnek.
(nekem nem)
Viszont most már egy tolvaj cigány lett belőle.
Ha úgy tetszik, akkor hívhatod MP-t messiásnak.
A mostani állás szerint elkerülhetetlennek látom, hogy rá szavazzak legközelebb.
MZP is volt már ellenzéki messiás,a végén ott állt egyedül mint egy szerencsétlen.
Ez vár MP-re is. Csak egy marionett bábu
"az összefogás tagjai hagyták cserben"
Ez így nem teljesen igaz, mindent megtett annak érdekében, hogy eltaszítsa magától a többieket, és egyedül maradjon. A jó öreg hazaárulózást is elővette, akkor már sokak számára vállalhatatlan volt. Az közös benne és MP-ben, hogy mindkettő jobbról próbálja támadni a fideszt, aminek csak egyfajta végkimenetele lehet. Az egyikőjük már megtapasztalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!