Miért baj, ha valaki jobban érzi magát attól, hogy elhiszi a kormánypropagandát?
Még ha el is hiszi valaki, mitől lenne nyugodt? Hisz Orbán mindig harcol valaki ellen, állítása szerint Magyarországon örökké támadás alatt van (nemváltó óvodások, LMBTQ, Woke, gender, Soros, migránsok, Brüsszel, Gyúúcsány...), éppen mikor ki ellen.
Tehát akkor kijelenthető, hogy nyugodt lehet az a lelki és agyi szegény, aki elhiszi a propagandát?
A kérdésedben van egy hatalmas baki
Egy dolog ELHINNI, amit a kormánypropaganda mond, és egy másik dolog LESZARNI A POLITIKÁT, és megint más KÉTELKEDNI ABBAN, megint más AKTÍVAN TILTAKOZNI TÖRTÉNÉSEK KAPCSÁN
Ha valaki azt mondja, hogy látom én, hogy ez a kormány egy nagy rakás szar, és hazudik a propaganda, mint a vízfolyás, de úgyse tehetek ellene semmit, egy életem van, nem görcsölök ezen, inkább szippantgatom a rózsát, mert annak jó az illata és nyugtatja a lelket, majd ha lesz a választás, akkor elmegyek, és szavazok a szerintem jó pártra, az egy dolog, és egy másik hogy tapsolok azon, hogy hülyének néznek bennünket, hogy hazudnak a szemünkbe.
Személy szerint ha akarnék se tudnék olyasminek örülni, amiről tudom, hogy egy átverés.
#4: Szerintem ők úgy vannak vele, hogy bár igaz, hogy folyamatos támadás alatt állunk, de milyen szerencsések vagyunk, hogy ilyen vezetőnk van. Aki segít és folyamatosan küzd értünk, végső soron pedig mindig sikerül megvédenie minket.
Nagyon fontos ezt tudni az m1 nézőinek ezt, mert ez az, ami nem változott, ez a rezsim lelke:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!