Már komolyan semmivel se tudják elterelni a figyelmet a fontosabb dolgokról, ezért a kukázokat bírságolják meg?
Figyelt kérdés
65 ezer forintos bírságot kell fizetni annak, aki kiszedi a kukából a visszaválthatós flakonokat.
Miért? Kinek fáj ez?
Kamasz vagyok, aki saját maga vesz dolgokat a kukázott pénzből.
Senkinek nem fájt, hogy ezt csinálom.
Remélem pár élettelen emberen kívül mindenkinek lesz esze, és nem fog feljelentéseket tenni emiatt.
okt. 7. 21:28
1/5 anonim válasza:
A kukázókat átnevelő táborba kéne küldeni, amik a kínai ujgur-táborokra hasonlítanak, ahol normális emberré nevelik őket, aztán rendőri felügyelet mellett elkezdenek lakni valami munkásszállón és dolgozni valamit, amíg rehabilitálódnak.
2/5 anonim válasza:
A 65 ezres büntetés csak a többszörös visszasőknek lenne.
Én sem értem. Csak arra tudok gondolni, hogy minél kevesebbet váltanak vissza, annál nagyobb a haszon, mert ugye már ki van fizetve az 50 Ft.
Nem hiszem, hogy bárki szólna érte, vagy értesítené a közterületeseket. Azért nézz szét mielőtt kiszeded 😀
3/5 árokpart válasza:
Nyugodtan szedd ki aztán tehetnek egy szívességet.
4/5 anonim válasza:
Ez kb. olyan szabály, mint idén júlisustól az e-rollerekre vonatkozó kötelező biztosítás, azt sem ellenőrzi a kutya sem. Amúgy kukázni 2012 óta szabálysértés, szóval ez nem egy mostani szabály. Gyakorlatilag meg nem hinném, hogy emiatt túl sűrűn bírságolnának a rendőrök.
5/5 A kérdező kommentje:
2#
Nem is aggódok, egy külvárosban élek Békásmegyer közepén.
okt. 7. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!