Krampusz1 kérdése:
Miért zavarja a Fideszeseket ennyire Magyar Péter?
Figyelt kérdés
Milliárdokat költenek a támadására, lejáratására, százak próbálják támadni.
Miért félnek a Fideszesek, hogy véget érhet Magyarország szétlopása, a gyűlölet évtizede, a megosztottság?
okt. 7. 08:39
11/15 anonim válasza:
10# Igazad van, valóban így történt. Ezzel kapcsolatban annyit szerettem volna kiemelni, hogy ezeket a lejáratásra szánt pénzeket mennyivel értelmesebb dolgokra is lehetett volna/lehetne fordítani. Ezen bosszúskodtam egy sort. Tudom, demagógia, de az, hogy már lassan nincs, ami megtartsa a plakátokat, mert összedől mögöttük a kolosszus, kiábrándító.
12/15 anonim válasza:
Mindig ezt csinálják, amikor valaki egy kicsit is népszerűbb lesz. Azon csodálkozom, hogy a kormánypárti szavazóknak ez hogy nem tűnik fel.
14/15 anonim válasza:
Mert rendkívül sokba kerül magyar pártjának fenntartása és semmi más jövedelemmel nem rendelkezik, csak amit a fidesz utal neki.
15/15 anonim válasza:
14. Nem úgy volt, hogy őt is a guruló dollárok támogatják?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!