Magyar Péter mást tesz, mint amit mond?
Először azt mondta hogy brüsszelbe nem szabad menni, majd brüsszelbe ment.
Orbán is kb azt mondta hogy ne azt figyeljétek amit mondok hanem amit csinálok
"Ne forgasd ki a szavaimat, mert nem ezt mondtam."
Én: Ha téged meg lehet győzni a hazudozással és a populizmussal, akkor végülis mi különböztet meg téged egy fideszestől?
Te: Nekem is jobban tetszene, ha a társadalmat más eszközökkel lehetne meggyőzni, de sajnos nem így van.
"Egyébként pedig nem uszít mások ellen"
Az ATV-ről konkrétan élő adásban hazudott, miután propagandistának nevezte azokat a műsorvezetőket, akik nagyon távol állnak ettől a kategóriától. Nemcsak az ATV-vel csinálta ezt - mindenki megvetendő propagandista, aki nem Magyar Péter pártján áll.
"nem talál ki mindenféle ellenségképeket"
Minden kritikusát Rogán emberének bélyegzi. Nem emlékeztet téged a Soros-kampányra egy kicsit?
#21: Én ezt nem a hazudozásra értettem, hanem hogy olyan döntéseket is hoz, amellyel nem feltétlenül értenék egyet, de megértem, hogy a kormánypártiaktól is szükséges elszívni valamennyi szavazatot, ezért néha nekik is kedvez ilyesmikkel.
Az, hogy politikusokat vagy a médiát támadja egy teljesen más kategória, én társadalmi csoportokra gondoltam. Az, hogy támadja a kormány tagjait, illetve a kormányhoz valamilyen szálon köthető médiaszereplőket, akiknek gyakran az ő lejáratásuk a céljuk, szerintem nem meglepő egy ellenzéki politikustól.
Akkor most végül ki a hibás Péterünk hazugságaiért? Én már nem igazán bírom követni a gondolataidat. Először arról beszélsz, hogy a társadalmat nem lehet meggyőzni, csak populizmussal, utána már nem is erre értetted, hanem arra, hogy neked mi nem tetszik, de megérted, mert a fideszesek.
"Az, hogy politikusokat vagy a médiát támadja egy teljesen más kategória, én társadalmi csoportokra gondoltam."
Ugyanolyan uszítás. Hergeli a szektáját. Ok nélkül belerúg azokba, akik tényleg soha semmi rosszat nem mondtak/írtak róla.
"Az, hogy támadja a kormány tagjait"
Nem a kormány tagjait támadja, hanem azokat, akik őt merik kritizálni. Azonnal jön a rogánozás.
"illetve a kormányhoz valamilyen szálon köthető médiaszereplőket"
Például?
"akiknek gyakran az ő lejáratásuk a céljuk"
Mutasd meg, mikor járta le az ATV Magyar Pétert!
#4: "Volt posztja Tomikáról, hogy nem jár ki az EP-be, közben meg ő még egy napot se volt kint."
Honnan veszed, hogy egy napot sem volt kint? Ma is ott van, múlt csütörtökön is ott volt.
#23:"Nem a kormány tagjait támadja, hanem azokat, akik őt merik kritizálni. Azonnal jön a rogánozás."
Akik kritizálják, azt mind "rogánnak" hívják ezek szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!